ANLAMLI KERMES

ANLAMLI KERMES

gundemeregli.com- Ereğli&[#]8217;de Erdemir ilköğretim okulu aile birliği okulun ihtiyaçlarını gidermek için kermes düzenledi.

Abdi İpekçi Sergi Salonunda düzenlenen Kermes, tüm Vatandaştan yoğun ilgi görüyor.Kermes&[#]8217;le İlgili Bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Acar şunları ifade etti;´´2&[#]8217;si ile 6&[#]8217;sı arasında velilerimizin tüm özverili çalışmalarıyla yaptığı güzel malzemelerle halkımıza sunumda bulunuyoruz .Çok güzel ilgi var .Rağbet var, mantılarımız var çok çeşidimiz var,çok kalabalık, öğlen saatlerinde neredeyse her şey bitiyor. Siparişlerimiz var bir gelen tekrar geliyor bu da bizi mutlu ediyor .Her şey çok güzel yolunda gidiyor.´´dedi.
Ayrıca son güne özel Sürprizleri&[#]8217;nin olduğunu söyleyen Acar; ´´ Bugün son günümüz çocuklarımız çok güzel şeyler hazırlayacak kimse kaçırmasın diyorum özelikle bekliyoruz gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum ,inşallah son günde iyi final yaparız. Okulumuza, kazandığımız paralarla eksiklerimizi tamamlayacağız, ailelerimize yardımcı olacağız,durumu olmayan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderecez amacımız bu,ben buradan herkese çok teşekkür ediyorum´´dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2012, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER