UTKU KOLEJİ 29 EKİM´E DAMGASINI VURDU

UTKU KOLEJİ  29 EKİM´E DAMGASINI VURDU
gundemeregli.com- 29 Ekim Cumhuriyet bayramını her yıl olduğu gibi yine dolu dolu geçiren Kdz. Ereğli Utku Koleji, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul ve ortaokulları arasında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında yine birinciliği kimseye kaptırmadı.  
İlçedeki Fener alayına da tam kadro takılan okul öğrencileri, 5 farklı kategoride bütün ödülleri alarak büyük bir başarıya imza atarken, bütün ödüllerde de birincilik alarak adeta ödülleri süpürdü.
29 EKİM COŞKUSU

Çataklı gazetemize yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:


Öğrencilerimizden, Eylül Ciğer Ortaokul Şiir Birincisi, İlsu Gözaçan Ortaokul Kompozisyon Birincisi, Kaan Keskin İlkokul Resim Birincisi, Selen Vural Ortaokul Resim Birincisi, Zişan Kartaltepe Ortaokul Resim Üçüncüsü olmuşlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

BAĞLILIĞIMIZI GÖSTERDİK.

Diğer yandan öğrencilerimiz Cumhuriyete olan bağlılıklarını yaptıkları Cumhuriyet Yürüyüşü ile gösterdiler. Okulumuz Bando Takımı eşliğinde, tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle okul çevresinde yürüyüş yaparak yarınlarımızın mimarı Atatürk´ün bize armağan ettiği en güzel hediye olan Cumhuriyetimize verdiği değeri ortaya koymuş oldu.

FENER ALAYINDA YERİMİZİ ALDIK

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. Yılında Cumhuriyete ve Atamıza duyduğumuz sevgiyi düzenlenen Fener alayında Bağlık mahallesinden anıt önüne kadar devam eden Kortej yürüyüşünde de gösterdik. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte çok büyük bir katılımın olduğu yürüyüşe Utku Koleji Ailesi olarak katılmanın gurur ve mutluluğunu yaşadık. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2012, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
CEVDET KABAKCI
CEVDET KABAKCI - 11 yıl Önce

UTKU KOLEJİNİN ÖZÜNDE VE SÖZÜNDE DAİMA BAŞARI VARDIR. BU BAŞARILARINIZA BİZLERİ DEVAMLI ALIŞTIRDINIZ.... SİZLERİ BU ANLAMLI GÜNDE KUTLAR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.......

tarık fidan
tarık fidan - 11 yıl Önce

günden güne büyüyen utku kolejini cumhuriyet bayramımızda tüm kadrosuyla ve birincilikleriyle görmek bizleri çok mutlu etmiştir. bu başarının altında biliyoruzki başta utku kolejinin bir ögretmenler kuruluşu olmasıdır. öncelikle okul müdüre hanımı hülya çataklı ,müdür yardımcıları ve utku koleji ögretmenlerini ,ögrencilerini başarılarından dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

SIRADAKİ HABER