UTKU´YA YAKIŞAN FİNAL

UTKU´YA YAKIŞAN FİNAL
gundemeregli.com-Bu yıl 10&[#]8211;17 ve 24 Mart tarihlerinde Kdz. Ereğli Utku Koleji tarafından 6.&[#]8217;sı düzenlenen &[#]8220;Tanıtım Günleri&[#]8221; geçen Cumartesi günü yapılan kapanış programının ardından sona erdi.

Utku koleji tanıtım gününde okuldaki teknolojik alt yapı ve donanım gibi imkanlarını yakından görme fırsatı yakalayan veliler, Okul yönetimi ve öğretmenlerin yakın ilgisi ile karşılaştılar.

Gün içersinde birçok ziyaretçinin uğrak yeri olan okulda, ana sınıfları başta olmak üzere, bilgisayar sınıfları, yemek katı ve okul hizmet binası velilere gezdirildi.

Tanıtımın finalinde konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Utku Koleji Müdür Yardımcısı Varol Hızal, Tanıtım günlerinin bitmesine karşın, okulda kayıtların devam ettiğine dikkat çekerek, tanıtım günlere ilginin beklenenin üzerinde olmasının tüm yorgunluğa değdiğini ifade etti.

OKULUMUZ 24 SAAT AÇTIK

Okulun 24 saat açık olduğunu ve eğitimi en iyi şekilde verilmeye devam edildiğini vurgulayan Hızal şunları söyledi:

&[#]8220;10- 17 ve 24 mart tarihlerinde gerçekleştirmek için planladığımız tanıtım günü etkinliklerimizin sonuncusunu gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Etkinliklerimiz boyunca okulumuzun yoğun ilgi görmesi bizlerin çalışma şevkinin daha da artmasına sebep olmaktadır. Biz sağlıklı nesiller yetiştirme adına çalışıyoruz. Tüm amacımız başarılı öğrencileri ortaya çıkarmak. Ana sınıflarına gerek 5- 6 yaş grupları için, gerekse 1. Sınıf, ara sınıflara kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz her zaman okulumuzu ziyaret edip, bizlerden bilgi alabilir. Bu tanıtım kapsamında da velilerimiz okulumuz hakkında bizlerde bilgi aldılar. Düşüncelerini ve önerilerini ilettiler. Önümüzdeki yıllarda tekrar yine aynı şekilde etkinliklerimize devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte yine okulumuzu gezmek görmek isteyen velilerimiz, okulumuza hafta içi ve hafta sonu Cumartesi günü gelip, dilediğince kalabilir, bilgi alabilir&[#]8221;

Tanıtım günü sonrasında 3 haftadır büyük emek harcayan Utku Koleji idarecileri ve öğretmenleri de görkemli okulun önünde objektiflerimize işte bu şekilde poz vererek, yaşadıkları mutluluğu paylaştılar.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2012, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER