LAFERGE , HASSASİYETİNİ EREĞLİDEKİ FABRİKASINDADA SÜRDÜRÜYOR

LAFERGE , HASSASİYETİNİ EREĞLİDEKİ FABRİKASINDADA SÜRDÜRÜYOR
gundemeregli.com
-Karadeniz Ereğli´de faaliyet gösteren Lafarge Ereğli Çimento´da, İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik tedarikçileri bilgilendirme toplantısı yapıldığı bildirildi. Açıklamada; İş Sağlığı ve güvenliğine dikkat çekilirken, LAFARGE Ereğli Çimento´da bu yıl 28 mayıs tarihinde öğleden sonra iş durdurularak, tedarikçilere yönelik eğitim verildiğine dikkat çekildi.
 
Şirketin Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Lafarge bünyesinde Genel Müdür Merter Gencer Başkanlığında Üretim, Nakliye, ve İdari Servis adı altındaki operasyonları kapsamında 3 ekip oluşturulduğu belirtildi.

Buna göre, Üretim Operasyonları Ekip Lideri İşletme Müdürü Okan İleri, Nakliye Operasyonları Ekip Lideri Satış Müdürü Barış Kolsuz, İdari Servis Operasyonları Ekip Lideri Finans ve İdari İşler Müdürü Metin Baş´ın olduğu belirtilirken, yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi;

KARADENİZ EREĞLİ´DEKİ FABRİKASINDA DA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR
 
Lafarge tüm dünyada 62 ülkede çalıştığı tüm iş kollarında olduğu gibi ‘İş Sağlığı ve Güvenliği´ hedeflerini yakalamak ve bu hedeflere uygun standartlarını tüm paydaşlarıyla beraber başarılı bir şekilde uygulamak konusunda hassasiyetini Karadeniz Ereğli fabrikasında da başarı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda 28 Mayıs 2014 günü öğleden sonra Genel Müdürümüz Sayın Merter Gençer´ in talimatıyla şirket tüm paydaşları ile sadece iş sağlığı ve güvenliğine odaklanmak maksadı ile tüm üretim-satış ve diğer faaliyetlerini durdurdu.

Ekip liderleri temas ettikleri tüm paydaşları; şirket çalışanları, nakliye firmaları sahipleri ve şoförleri, müşteriler, tedarikçiler olmak üzere bir araya gelip şirketin iş sağlığı ve güvenliği duruşu, hedefleri hakkında tekrar bilgilenmeleri, mevcut durumun değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Bu çalışmayla üretim, nakliye, idari servis operasyonlarında karşılaşılacak iş sağlığı ve güvenliği olası risklerinin; şirketin temas ettiği tüm paydaşları ile beraber tekrar gözden geçirilmesi sağlanmış, değerlendirmelerde bulunulmuş, karşılıklı etkileşimlerle ve beyin fırtınası ile iş sağlığı ve güvenliği açısından şirkete ve çevresine olumlu katkılar sağlayacak pozitif bir sinerji ortamı oluşturulmuştur.denildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER