YÜZLERCE TELEFON ADRESİ KARIŞTI

YÜZLERCE TELEFON ADRESİ KARIŞTI

Türk Telekom ait sayfada teknik elamanların Alaplı ilçesi merkez mahallesi ile Gümeli beldesi merkez mahallesinin telefon adreslerinin birbirine karıştırması sebebiyle büyük sıkıntılar yaşanıyor.

Türk Telekom&[#]8217;un arama sayfasından Alaplı Merkez mahallesinde oturan kişilerin telefon adreslerinin arandığında Gümeli Beldesi Merkez Mahallesi diye çıkması karışıklıkları da beraberinde getiriyor.
Bu gerekçe ile Alaplı&[#]8217;da birçok kişinin telefon adresleri yanlış çıkıyor.

Olayın mağdurlarından Alaplı Merkez Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yazgan farklı telefon numaralarının sorguladıkların da önlerine çeşitli sorunlar çıktığını belirterek, şunları söyledi:

&[#]8220;Türk Telekom&[#]8217;un arama sayfasından Alaplı Merkez mahallesinde oturan kişilerin telefon adreslerini aradığınızda Gümeli Beldesi Merkez Mahallesi adıyla çıkıyor. Bunlardan birisi benim. Mesela Mahallemizde oturan bir vatandaşın telefonunu sorguladık. Gümeli Beldesi Merkez Mahallesi çıktı. Kendimi sorguladığımda benimki de öyle. Hatta muhtarlık telefonumda Gümeli&[#]8217;den çıkıyor. Alaplı&[#]8217;da yüzlerce telefon bu şekilde gözüküyor. Türk Telekom tarafından gerçekleşen bu hatanın düzeltilmesini istiyoruz.&[#]8221;

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2012, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER