2. LİGE YÜKSELDİLER

2. LİGE YÜKSELDİLER

Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi’nde Zonguldak’ta ilk grup müsabakasını namağlup şampiyon tamamlayan Çaydeğirmeni Belediyespor Kadın Voleybol takımı 2. Lige yükselme müsabakasında da Bolu’da namağlup şampiyon olarak 2. Lige yükseldi. 

Türkiye 2.Ligine yükselme final maçında Zonguldak temsilcisi Çaydeğirmeni Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Bolu’da 3 önemli maç oynadı.

Pazartesi ilk maçında Gençlik Hizmetlerispor’u 3-0 mağlup eden temsilcimiz Çaydeğirmeni Belediyespor’un sultanları,  ikinci maçında ise salı günü Kocaeli İzmitspor’u da  3-0 mağlup etti.

Çarşamba günü ise kendisi gibi ilk iki maçı alan Sakarya Gelişimspor ile final müsabakasında karşılaşan Çaydeğirmeni Belediyespor’un Sultanları, diğer maçlar olduğu gibi bu müsabakadan da 3-0 galip ayrılarak, ilk kez katıldığı voleybol turnuvasını şampiyon tamamladı ve 2. Lige yükseldi. 

ÇAKIR KUTLADI

Alınan başarılı sonucun ardından bir açıklama yapan Ak Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Fatih Çakır, “İlimiz adına spor alanında önemli bir başarıya imza atan sporcularımızı ve teknik heyeti yürekten kutluyorum. Aynı zamanda sağladığı destekle başarının gerçek sahiplerinden birisi olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Sayın Satılmış Gebeş’e teşekkür ediyor, kutluyor, başarılarının daim olması dileğiyle 2. Lig’de yolları açık olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER