AİLE DESTEK MERKEZİ AÇILDI

Zonguldak Valiliği Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nın katkıları ile Aile Destek Merkezi (ADEM) açıldı.

AİLE DESTEK MERKEZİ AÇILDI

Kadırga caddesindeki merkezin açılışına Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, Yıldırım Uçar, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Cezmi Yalınkılıç, Başsavcı Abdurrahim Alan, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Hakkı Yüzölçer, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Veli Köktürk, İş Kur Müdürü Okan Şentürk, Atatürk Kültür Merkezi Müdürü Taner Dursun,
Zonguldak Kızılay Şube Başkanı Murat Kanlı, Güvenlik Acil Durumlar Kordinasyon Merkezi (GAMER) Ahmet Hakan Gencer, İl Müftüsü Aşır Durgun, Kadın ve Gençlik Platformu Derneği ve Türkiyem Vakfı Başkanı Saime Toptan ve vatandaşlar katıldı.

400 MİLYONA VARAN DESTEK
Vali Tutulmaz yönetiminde protokol üyeleri Aile Destek Merkezinin kurdelesini kesti. Tutulmaz, “ilimizin önemli ihtiyaçlarını giderecek bu son iki üç yılda dünya ve ülkemiz önemli sıkıntıları yaşadı. Daha sonra savaşın getirdiği olumsuzluklarla sosyal alanda ekonomik alanda ortaya çıktı. Ülkemiz sosyal yardımlaşma vakıflarıyla sıkıntıları en aza indirmek için gayret gösterdi. Az önce baktığımız zaman 80 milyon ilçelere baktığımız zaman 300-400 milyonluk destek veriliyor. Bununla da vatandaşlarımıza günlük hayatlarında destek olundu” diye konuştu.
Ardından protokol üyeleri arasında iş birliği protokolü imzalandı. Programın son bölümünde ise Aile Destek Merkezi’nin açılmasında emeği geçen iş insanlarına plaket takdim edildi. Program, merkezin incelemesinin ardından sona erdi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER