AYDOĞAN AİLESİNE SORUŞTURMA AÇILDI

Rekabet Kurulu, alıcıların yeniden satış fiyatını belirlemeye yönelik eylemleriyle Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddesini ihlal ettikleri gerekçesiyle Nuh'un Ankara Makarnası ve İs-Ra Gıda hakkında soruşturma açtı.

AYDOĞAN AİLESİNE SORUŞTURMA AÇILDI

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

Nuh’un Ankara Makarnası Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin ve distribütörlerinin, alıcıların yeniden satış fiyatını belirlemeye yönelik eylemlerde bulunarak 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal ettikleri iddiası üzerine yürütülen ön araştırma Rekabet Kurulu tarafından karara bağlandı.

Ön araştırmada elde edilen bilgi, belge ve yapılan tespitleri 07.07.2022 tarihli toplantısında görüşen Rekabet Kurulu, bulguları ciddi ve yeterli bularak; 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik olarak; Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında soruşturma açılmasına 22-32/518-M sayı ile karar verdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2022, 14:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
mert
mert - 2 yıl Önce

aynısını dondurmada algidada yapıyorlar.sigarada öle dondurma makinası almazsan zam zamanı sigara yookk milletin kanını emıyorlar kanını

madenci 67
madenci 67 - 2 yıl Önce

sizi gidi makarnacılar sizi.devlet affetmez

karaelmas
karaelmas - 2 yıl Önce

zam zamanı sigara vermezler beyler..elımizde sigara yok derler.bir gün sonra zam geldiği zaman hemen araç gelir ayıptır ayıp.hep siz yıyeceksınız demii. biz yemeyelım

HAFIZ
HAFIZ - 2 yıl Önce

HEP ONLAR YİYECEK HEP ONLAR KAZANACAK..BAŞKA KIMSE YEMEYECEK.

SIRADAKİ HABER