BEÜ´YE BÜYÜK ONUR

BEÜ´YE BÜYÜK ONUR
gundemeregli.com-
20 Mart 2013 tarihinde Kampüsün Kanında Hayat Var ismiyle organize edilen kan bağışı kampanyasında 1267 ünite kan bağışı ile Bülent Ecevit Üniversitesi yine kendisine ait olan rekoru geliştirerek ülke çapında büyük bir takdir kazanmıştı. Göreve geldiği günden bugüne Bülent Ecevit Üniversitesinin tüm kampüslerinde çeşitli dönemlerde yürütülen kan bağışı kampanyalarında toplam 7495 ünite kan bağışının yapılmasına katkıda bulunan Rektör Özer bu anlamda yurt çapında bir farkındalığın oluşmasına öncülük ediyor.

Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulu´nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye´nin tarihiyle, ecdadıyla büyük olduğunu söyleyerek, Biz tarihin her döneminde gönüller fethetmekle, mazlumların çağrısına kulak vermekle, mağdurun elinden tutmakla meşhur ve bu surette büyüğüz. Bizi büyük devlet, büyük millet yapan bu vasıflarımızdan asla taviz vermeyiz. O hasletlerin unutulmasına, kurutulmasına müsaade etmeyiz diye konuştu.
Programın başında Türk Kızılayı ile ilgili hazırlanan sine vizyon davetlilere izletilirken, daha sonra ise Türkiye´nin sınır il ve ilçelerinden gelen çocuklar teker teker sahneye gelerek hangi ilden geldiklerini söyledi ve Başbakan Erdoğan´ı selamladı. Minik çocuklar daha sonra ise Başbakan Erdoğan´a çiçek sundu.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2013, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER