‘BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ’

‘BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ’

  Zonguldak ili Ereğli ilçesinde, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İlçe Teşkilatı’nca iftar programı gerçekleştirildi. Kırmacı mahallesindeki TİMS Fabrika’da yapılan programda, okunan ezanın ardından oruç açıldı.
MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, yemek sonrası konuşmasında, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Irak’ta gerçekleştirdiği Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit düşen Türk Silahlı Kuvvetleri personeli Piyade Er Doğukan Korkmaz’a Allah’tan rahmet diledi. Demirtürk, “kanı inşallah yerde kalmayacak. Bir ölür bin diriliriz” dedi.


ÇALIŞMALARA EREĞLİ’DEN BAŞLANDI


MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Murat Kotra da, Doğukan Korkmaz’ın şehadet haberi ile derin üzüntü yaşadıklarını söyledi. Parti çalışmaları kapsamında da dört gün boyunca Zonguldak ve ilçelerinde olacağını belirten Kotra, şu sözlerle konuştu:
“Bugün Zonguldak’a geldiğimde acı bir haber ile çok üzüldük. Doğukan kardeşimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum. İftar programlarında siyaset konuşmuyoruz. Cenabı Hak, bu mübarek günlerde tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul eylesin. İki gün önce, sayın genel başkanımızla beraber, Ankara’da bir iftar programında birlikteydik. Dört gün boşunca Zonguldak’ta programlara katılacağımı kendisine ilettim. Programlara Ereğli’den başlayacağımızı da söyledim. Sayın genel başkanımızın siz değerli dava arkadaşlarımıza ve burayı şereflendiren hanımefendi ve beyefendilere selamlarını getirdim. Lütfen kabul edin.”  


KATILIM


Programa MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, partinin ilçe ve belde teşkilatları, AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Büyük Birlik Partisi Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Karaoğlu, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2022, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER