‘’BUNUN ADI İŞ BİLMEZLİK VE İNSANLARA SAYGISIZLIKTIR’’

‘’BUNUN ADI İŞ BİLMEZLİK VE İNSANLARA SAYGISIZLIKTIR’’

Bülent Ecevit Üniversitesi BEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Sözen Zonguldak Sahil Düzenleme Projesi’nde bir bölümde hiçbir çalışma olmamasına rağmen açılmamasına tepki gösterdi.

Valilik önündeki çalışmaların tamamlandığını ancak projenin tamamının bitmeden açılmadığını belirten Sözen tamamlanan kısmın insanlara açılması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Zonguldak Limanı,
Tam tarihlerini bilmiyorum ama sanırım yaklaşık 1,5 yıldır insanlara kapalı. Yeni liman düzenlemesi yapılacak diye bir uçtan diğer uca komple kapatıldı. Bir ucunu hızla tamamlayıp insanlara açıp sonra diğer ucunu tamamlamak yerine tamamı bitmeden bir santimini bile insanlara açmamaya yemin etmişler. Valilik binasının olduğu kısımda şu an hiç bir inşaat çalışması yok ama kapalı. Bugün ben oradayken fotoğrafta yakın planda ortada görünen ahşap oturakta oturan yaşlı bir amcayı oradan çıkardılar . Halbuki yakın planda görünen yaklaşık 100 m alanda hiç bir çalışma yapılmıyor. Burası hızlıca düzenlenip insanlara açılsa olmaz mı? Öbür uçtaki çalışmalar devam etsin. Ne olur ki? Şu an görünen alanda devam eden hiç bir çalışma görünmüyor, sadece bir görevli alana girmeye kalkan insanları kovalıyor. Bunun adı iş bilmezlik ve insanlara saygısızlıktır. Son iki aydır bu kısım bari açılmıştır diye defalarca gidip limana giremeden geri döndüm. Tek istediğim de limana girmiş nadir kuşlar var mı diye gözlem yapmak ve birkaç fotoğraf çekmek. Ne yapılırsa yapılsın insanların fitil fitil burnundan getirmeden tamamlanmıyor.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER