Cesede ulaşılamadı

Cesede ulaşılamadı

Ereğli İlçesinde, 2005&[#]8217;de öldürülen bir kişinin cesedinin, Radar mevkisindeki ormanlık alanda gömüldüğü iddia ediliyor.
   İddiaya göre, 2005 yılında, Muş&[#]8217;tan Ereğli&[#]8217;ye gelen M.Ç´nin, geçtiğimiz aylarda Metin Koç&[#]8217;u öldürdüğü ve azmettirdiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen E.H., ile aralarında husumet yaşandı.
   O tarihlerde, E.H ile birlikte hareket eden C.K., yine E,H&[#]8217;nin talimatı ile aynı yıl kış aylarında M.Ç&[#]8217;yi öldürdü iddia edildi. Daha sonra da radar mevkisinde balta girmemiş tabir edilen ormanlık alanda açtığı 50 santimetrelik çukura gömdü.
   E.H. ile beraberindekilerin Metin Koç cinayeti sonrası tutuklanmalarının ardından araştırmayı sürdüren polis, yakın zamanda cezaevinden çıkıp ortalardan kaybolan C.K&[#]8217;ya ulaştı.
   Polis, C.K&[#]8217;nın verdiği bilgide, M.Ç&[#]8217;yi öldürüp gömdüğünü söylemesi üzerine olay yerinde inceleme yapmaya başladı.
   Uzun üredir anılan ormanlık alanda geniş çaplı kazı yapan polis, cesede ulaşamadı. Polis, iş makinesi ile sürdürdüğü kazı çalışmasından da sonuç alamadı. Bu arada İstanbul&[#]8217;dan gelen uzman ekipler yaptığı incelemede ise 50 santimetre derinliğe gömülen cesedin, bir süre sonra doğadaki vahşi hayvanlar tarafından çıkarılabileceği ihtimalinin yüksek olduğunu bildirdi.
   Bunun üzerine Ereğli polisi, anılan bölgedeki aramasına son verdi.
   Diğer yandan, polise ifade veren C.K&[#]8217;nın ise serbest kaldığı öğrenildi.
   Gündeme bomba gibi düşen kayıp cinayet olayının akıbeti merak ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2012, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER