Define Aramaya Gittiği Kuyuda Zehirlenerek Öldü

Define Aramaya Gittiği Kuyuda Zehirlenerek Öldü

Devrek'te define aramak için evden çıkan Nizamettin Güllüoğlu (49), 4 gün sonra define aramak için kazdığı çukurda ölü olarak bulundu. Nizamettin Güllüoğlu'nun egzoz gazıdan zehirlenerek öldüğü düşünülüyor.
Devrek'in Yeşilöz Yeşilöz merkez mahallesinde meydana geldi. Nizamettin Güllüoğlu'nun 4 gündür evine dönmemesi üzerine köylüler arama çalışması başlattı. Güllüoğlu'nun önceden ormanın bir kilometre içerisinde kayalık alanda kazdığı define kuyusunun olduğu bölgede arama çalışması başlatan köylüler kuyuda duran bir giysi parçası buldu  jandarmaya haber verdi.
Köylüler'in İhbar üzerine olay yerine jandarma , Devrek Belediyesi İtfaiyesi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Devrek Belediyesi İtfaiye ekipleri Güllüoğlu tarafından hazine aramak için kazılan sekiz metrelik kuyuya gaz maskeleri ile indiğinde Nizamettin Güllüoğlu'nun kazdığı çukurda hilti kırıcı delici ve ışıklandırma için kullandığı jenarötorün egzoz gazından zehirlenerek  öldüğünü  ve bedeninin çürümeye başladığını belirledi.
 Güllüoğlu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.  Nizamettin  Güllüoğlu'nun  eşinden ayrı olduğu çocuklarının da devlet tarafından sahiplendiği bu yüzden psikolojik sıkıntılar  içinde olduğu için bölgenin değişik yerlerinde buna benzer hazine aramak için daha öncede kazılar yaptığı edinilen öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2021, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER