Dev yatırımlar

Zonguldak yolları ile ilgili detaylı açıklama geldi. AK Parti MKYK üyesi ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Ulaştırma Bakanı'na teşekkür etti.

Dev yatırımlar

AK Parti MKYK Üyesi, Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 2003 yılından günümüze kadar Zonguldak genelinde yapılmış olan yatırımları açıkladı. Öte yandan Özbakır; Ereğli-Devrek yolunun son durumu ve bu yola şimdiye kadar yapılmış olan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Özbakır yaptığı açıklamada: Bugüne kadar 24 kilometrelik bir kısmı tamamlanmış olan Ereğli-Devrek yolu için Bakanlığımız tarafından 186.700.772 TL harcanmıştır. Bakanlığımız tarafından yolun bitirilme çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Öte yandan 2016 yılında Zonguldak genelinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 294.857.705 TL yatırım yapılmıştır dedi. Zonguldak-Ereğli karayolu hakkında da bilgiler veren Özbakır: Yaklaşık 2 ay önce Ereğli Zonguldak yolu, Bayat Köyü kavşağı mevkisinde karın erimesinin ardından yolda meydana gelen oturma sebebiyle trafik 2 şeritten sağlanıyor. Bakanlığımızdan aldığımız bilgilere göre oturmanın meydana geldiği yer Bayat Köyü kavşağı olarak yapılacak olan yere denk geldiğinden ilk önce buraya yapılacak olan alt geçit tamamlandıktan sonra ivedilikle vatandaşımızın mağduriyeti giderilecektir. Bu çalışmalar 2017 yılında tamamlanacaktır.

Zonguldak halkı hiç merak etmesin. Ben şehrimizdeki tüm sorunların takipçisiyim. Devletimiz tarafından kentle ilgili tüm sorunların üzerine önemle durulacaktır. Ben bu vesile ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan Beye teşekkürlerimi iletiyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER