DTO’DA SEÇİM GÜNÜ

DTO’DA SEÇİM GÜNÜ

Zonguldak, Ereğli, Karabük, Bartın, Akçakoca ve Karasu bölgelerini kapsayan İMEAK Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi (DTO)olağan kongresi için oy kullanma işlemi saat 10.00 itibarıyla Oda Hizmet Binasında başladı.

İki listeyle gidilen seçimlerde, mevcut başkan İrfan Erdem ve Oğuz Ünlüer yarışıyor. Seçimlerde üyeler, Erdem için beyaz, Ünlüer için mavi listeye oy verecek.

112 üyesi bulunan ve 96 üyenin oy kullanacağı seçimlerde üyeler, meclis başkanı, yedi kişilik yönetim kurulu ve yedi kişilik DTO Meclisi için olmak üzere toplamda on beş kişilik listeye oy verecek.  Listelerde asil üye listesi kadar yedek üye de belirlenecek.

İRFAN ERDEM’İN LİSTESİ

Mevcut DTO Başkanı İrfan Erdem’in beyaz listesinde asil üyeler olarak şu işletmeler bulunuyor:

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları TAŞ. Ereğli şubesi; İbrahim Esat Tanerioğulları Koll. Şti. İsmail Rıfat Taneri ve Ortağı; Batı Karadeniz Otelcilik Turizm Gemi Tersane İnş. Nak. Mad. Petrol San ve Tic. A.Ş; Kancalar Otelcilik Turizm Gemi Tersane İnş. Nak. Maden Petrol  San ve Tic Ltd. Şti; SAzim Otel Turizm Denizcilik Metal İnşaat San ve Tic Ltd. Şti;  Soytrans Denizcilik San ve Tic. Ltd. Şti;  Erhan Cansız Zonguldak Süvari Denizcilik;  Ereğli Gemi İnşa San ve Tic A.Ş. Kdz Ereğli Şubesi; Ada Denizcilik Gözetim ve Danışmanlık Hizmetleri-Muhittin Dikmen; Anıl Denizcilik İnş. Müh. Hizmetleri Akaryakıt Turizm Nak. İthalat İhracat San ve Tic Ltd. Şti; Med Yılmaz Gemi Sanayi ve Ticaret A.Ş; Öz emek Nakliyat ve Tic. A.Ş.; Azim Konserve San. Ve Tic. A.Ş; Suvari Gemi Kiralama ve Acenteliği Makine Turizm İnş. San. Tic. A.Ş Zonguldak şubesi, Karasu Gemi Acenteliği İnş. Tur. Tic. Ltd. Şti.

OĞUZ ÜNLÜER’İN LİSTESİ

Oğuz Ünlüer’in mavi listesinde ise asil üyeler olarak şu işletmeler yer alıyor:

Sude Denizcilik Oğuz Ünlüer; Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş Kdz Ereğli Şubesi; Nehir Kara ve Deniz Acenteliği Kağan Boy; Akay Lojistik ve Deniz Taşımacılığı Cemil Burak Gürdal; Yılmaz Gemi Tersanesi Taşımacılık Metal Liman Hizmetleri Turizm San ve Tic Ltd. Şti; Ereğli Gemi İnşa Sanayi ve Tic. A.Ş Kdz Ereğli Şubesi; Çakır Denizcilik Tic. Ltd. Şti;  Kamil Ustamehmetoğlu Ustaoğlu Marin; Sınırlı Sorumlu Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi; Samar Gemi Acenteliği ve Denizcilik Hizmetleri Tic. Ltd. Şti; Sedmar Gemi Acenteliği ve Lojistik Hizmetleri San ve Tic Ltd. Şti; Ustaoğlu Yat ve Gemi Sanayi ve Ticaret A.Ş; Hasan Tahsin Karaer; Kanlıca Gemi Acenteliği Nakliyat İhracat İthalat San ve Tic Ltd Şti; UNL Export Lojistik Ulaştırma İthalat İhracat San ve Tic A.Ş. Kdz. Ereğli Şubesi.

Oy kullanma işlemi, saat 16.00’ya kadar devam edecek, ardından oyların tasnifine geçilecek. Seçimi kazanan listedeki üyeler, daha sonra yapılacak ilk toplantıda DTO Başkanı ve Meclis Başkanının da aralarında bulunduğu oda yönetim kurulunu belirleyecek.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2022, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER