ERDEMİR İLETİŞİME ÖNEM VERİYOR

ERDEMİR İLETİŞİME ÖNEM VERİYOR
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Kent konseyi Yönetiminin ardından Erdemir Kurumsal İletişim Şefliği personeli de Ereğli ile ilgili düşüncelerini Gündem Gazetesi ile paylaştı.

 

Bozkurt beraberinde Kurumsal İletişim Uzmanı Burçin Müftüoğlu ile birlikte geldiği Gazetemiz Ereğli merkez bürosunda Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Çetin Eser ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Yasin Ören ile görüştü.

Bozkurt burada yaptığı açıklamasında Erdemir olarak basın ile diyalogları artırarak sürdüreceklerini belirterek, zaman zaman farklı ortamlarda bir araya gelmek istediklerini kaydetti.

Basının kamuoyu oluşmasında önemli görevler üstlendiğini vurgulayarak, bizlerde kentimizde ve bölgemizde gelişmeleri sizlerin sayesinde öğreniyoruz. Size önemli görevler düşüyor. Sizlerinde 24 yıllık geçmişi ile ilçemizin en köklü gazeteleri arasındasınız.  Objektif yayın politikası çizgisinden devam ettiğiniz müddetçe bu başarılarınızı devam edeceğini umuyorum.

Bugünde buraya sizlere nezaket ziyaretinde bulunmak ve dayanışma ve kaynaşmayı artırmak amacıyla bulunuyoruz.  Sizlerin çalışmalarında başarılar diliyoruz.

  ziyaretten büyüm memnunluk duydum. 

Yaklaşık bir saat süren görüşmede bölge ve ilçe sorunları da ele alındı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2012, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER