HİSARCIKLIOĞLU’DAN KELEŞ VE EKİBİNE TAM DESTEK

HİSARCIKLIOĞLU’DAN KELEŞ VE EKİBİNE TAM DESTEK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, yönetim ve meclis üyeleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin yazılı yapılan açıklamaya göre; Arslan Keleş, Karadeniz Ereğli’ye yapılması planlanan yatırımlarla ilgili olarak istişarelerde bulundu. Keleş, Kdz. Ereğli’ye 1. OSB ve yanında bulunan Alaplı OSB’den sonra 2. OSB’yi kurmak için çalışmalara başladıklarını, çevre yolu bağlantıları, kafes balıkçılığı, esnafa verilen kredi desteğinden TSO üyelerinin de yararlandırılması, kamu müteahhitlerine sicil affı getirilmesi gibi birçok konuda Hisarcıklıoğlu’ndan destek istediklerini söyledi. Keleş şunları kaydetti:
“Odamızın 1 Ekim’de yapılan organ seçimlerinde göreve seçilen arkadaşlarımızla birlikte TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik. Kdz. Ereğli ilçemiz için öncelikle hayata geçirilmesi gereken Kdz. Ereğli 2. OSB, çevre yolu, kafes balıkçılığı, esnafa verilen kredilerden odamız üyelerinin de yararlandırılması, kamu müteahhitlerine sicil affı getirilmesi gibi konularda kendilerinden destek istedik. Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu bizi çok sıcak karşıladı ve Kdz. Ereğli’nin taleplerine destek olacağını ifade etti. Kendileri ile hem bölgemiz hem de ülkemiz deki gelişmelerle ilgili bir çok konuda istişarelerde bulunduk. Ben kendilerine sıcak karşılamaları ve bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER