HORTUMUN YARALARI SARILIYOR

HORTUMUN YARALARI SARILIYOR
gundemeregli.com-Zonguldak&[#]8217;ın Kozlu beldesinde çatıları uçuran ve ağaçları kökünden söken hortumun yaraları sarılıyor.
Zonguldak&[#]8217;ın Kozlu beldesinde 8 Temmuz Pazar günü meydana gelen hortum nedeniyle 5 evin çatısı uçmuş, 1 aracın üzerine ağaç düşmüş ve çok sayıda ağaç kökünden sökülmüştü. Facianın hemen ardından bölgeyi gezen Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, hasar tespiti yaptırarak, mağdur ailelere yardım elini uzattı. Yaklaşık 20 bin TL tutarındaki hasarın tamamen belediye tarafından onarılacağını anlatan Başkan Bektaş, mağduriyetin ramazan ayı başlamadan öncesine kadar giderileceği müjdesini verdi.
Bektaş, &[#]8220;Hortum olduğunu duyunca ben de olay yerine gittim ve inceleme yaptım. Biz devletiz. Devlet vatandaşın mağduriyetini en kısa sürede gidermelidir. Biz de Kozlu belediyesi olarak bunu giderebilecek durumdayız. Hasar gören tüm çatılar, belediyemiz tarafından her şeyi ile yapılacak. Hem de en hızlı şekilde yapılacak. Vatandaşın ezilen aracının masraflarını da karşılıyoruz. Devlet, işi en kısa sürede tutup, insanların huzurunu sağlamak zorundadır. Biz de onu yaptık. Çalışmalara başladık, yapıyoruz. Ramazan ayı başlamadan tüm mağduriyetin gidereceğimizi düşünüyoruz&[#]8221; dedi.
Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin de bölgede inceleme, hasarın tespiti ve giderilmesi için çalışma başlattığı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2012, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER