İSYAN ETTİLER!

İSYAN ETTİLER!

Kozlu Güney Mahallesi İncirharmanı mevkii Sümbül Sokak’ta yaşayan Dinçay ailesinin çektiği yol ızdırabını görenler belediyeye ve yetkililere isyan ediyor.

Dört başkanın söz verdiği ve yapmadığı yolda iki yıl önce babasını hastaneye götürürken, patika yolda uçuruma düşüren Mehmet Dinçay, şimdi ise kanser hastası 81 yaşındaki annesi Neriman Dinçay’ı haftada üç gün sırtında taşıyarak hastaneye götürüyor.

Beş engellinin kullandığı uçurumun kıyısında ki patika yolun yapılması için gittiği tüm kapılar Mehmet Dinçay’ın yüzüne kapandı.

Kozlu ilçe belediye başkanları Hüdayi Dökmeci, Ertan Şahin, Kerim Yılmaz ve Ali Bektaş, Dinçay ailesine seçimlerde söz verip oylarını almalarına rağmen seçimden sonra sözlerini unuttular.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesi Güney Mahallesi İncirharmanı mevkii Sümbül Sokak’tan Belediye Başkanı Ali Bektaş’a ve tüm yetkililere seslenen yol mağduru Mehmet Dinçay, “Gördüğünüz bu yolu yapmak için dört belediye başkanı söz verdi ve hiçbiri yapmadı. Uçurumun kenarındaki bu patika yolu beş engelli kullanıyor. Patika yolda babamı hastaneye götürürken düşürdüm ve yuvarlandı. 81 yaşındaki kanser hastası ve kemoterapi alan annemi haftada üç defa bu yoldan sırtımda taşıyarak hastaneye götürebiliyorum. Çektiğim çileyi görenler üzülüyor ama bana seçimlerde yol sözü veren başkanlar görmezden ve duymazdan geliyorlar. Buradan Zonguldak’ta ki tüm yetkililere sesleniyorum artık çektiğim çileyi görün ve 100 metrelik yolumu yapın. Çektiğim bu zülüm artık yeter.” diyerek kaderine ve yetkililere isyan etti.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER