MEMUR SEN’DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET!

MEMUR SEN’DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET!

Zonguldak Memur Sen Başkanı Kamuran Aşkar ve yönetim kurulu üyeleri Zongulfak Belediye Başkanı Selim Alan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Memur Sen Sendika Başkanı Kamuran Aşkar, “Değerli arkadaşlar Memur Sen olarak son dönemde özellikle çalkantılı süreçse hem ülkemiz hemde ilimiz adına şehrimizi yöneten belediye başkanlarımız bürokratlarımız stklarla daha iyi iş birliği içerisinde beraberliği arttırma noktasında karar almıştık. Bu kapsamda teşekkür etmek amacıyla hala başlatamayan ve bitirilemeyen projeler noktasında istişareler için Zonguldak Belediye Başkanını ziyaret etmeye karar verdik” dedi. Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kamuran Başkan ve sağolsun diğer başkanlar bizi ziyaret etti. Dediği gibi istişare etmek için biraya geldik. Girerken başkanımız zerzenişte bulundu haklı olarak. Gelmiyorsun biz geldik dediler. Biraz yoğunluktan sebep. Bizde iyadeyi ziyaret yaparız. Şehrimizde devam eden yatırımlar var. Tabi ki şehrin ihtiyaçları var” diye konuştu.

Ardından Memur Sen Sendika Başkanı Kamuran Aşkar ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretin anısına Belediye Başkanı Selim Alan’a Türk bayrağı tablosu ve Ayasofya caminin yer aldığı pul koleksiyonu hediye etti.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER