Murat Eken'e acı veda...

Murat Eken gözyaşlarıyla uğurlandı..

Murat Eken'e acı veda...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığına yakalanan Matematik Öğretmeni Murat Eken (42) yaşamını yitirdi. Murat Eken, kılınan cenaze namazının ardında alınan tedbirler sonrasında son yolculuğuna uğurlandı. Elmatepe Muhtarı Yüksel Erkez, Murat Eken’in aşı olmadığını duyduklarını ve herkesi aşı olmaya davet ettiklerini ifade etti.

Alınan bilgiye göre;  yaklaşık bir ay önce yakalandığı salgın nedeniyle Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Murat Öğretmen, son bir haftadır entübe edildi.  Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan Eken, dün vefat etti. Merhum Öğretmen Murat Eken bugün Elmatepe Mahallesindeki Yarma Camisinde kılınan cenaze namazı ardından Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Nesibe Eken ile evli olan Merhum Eken, Ahmet Selim (16) ve Kerem (11) olmak üzere 2 çocuk babasıydı.

Elmatepe Mahalle Muhtarı Yüksel Erkez, Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Murat Eken’in aşı olmadığını duyduklarını ve herkesin aşı olması konusunda hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledi.

Gündem67 Ailesi olarak, merhum Murat Eken’e Allahtan rahmet, dost ve akrabalarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nevzat özer
Nevzat özer - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

MEHMET MERMER
MEHMET MERMER - 2 yıl Önce

VAH MURAT ABİ VAH
ALLAH RAHMET EYLESİN,MEKANI CENNET OLSUN...

ÇOK İYİ BİR ADAMDI,ÇOK İYİ BİR ARKADAŞDI...

SIRADAKİ HABER