ÖĞRENCİLER ÖRNEK OLDU

ÖĞRENCİLER ÖRNEK OLDU
gundemeregli.com- Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilkokul öğrencileri ile birlikte Alaplı dolgu sahası deniz sahilinde ve Alaplı deresindeki çöpleri topladı.

İlkokul öğrencileri ve arkadaşları ile birlikte temizlik çalışması yapan 8 üniversite öğrencisi 100 poşet çöp topladı. Deniz sahili ve deredeki çöpleri büyük bir dayanışma örneği göstererek toplayan öğrenciler sosyal sorumluk çerçevesinde görevlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşarken, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ömer Dereli, sosyal sorumluluk çerçevesinde öğretim görevlileri ve öğrencilerin proje ürettiğini söyledi.
Bu projenin çok verimli bir çalışma olduğunu ve devamını beklediklerini belirten Dereli, Alaplı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri olarak temiz çevre temiz toplum amacıyla Alaplı ilçesinde sahil ve dere boyunda temizlik yaptık. Öğrencilerimiz gayet güzel bir şekilde ilgi gösterdiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu çalışamaya İlkokul düzeyindeki öğrencilerimizi de davet ettik. Onlarla birlikte bu çalışmayı yaptık. Çalışmamızın çok güzel ve verimli olduğunu gördük. Bunun devamını da yapacağız. Gelişen zaman içerisinde bu tür etkinliklere katılacağız. Amacımız söylediğim gibi burada çevre ve toplum bilincini ilkokul ve üniversite düzeyinde ki öğrencilerimiz bilinçlendirmek ve aydınlatmak diye düşünüyorum dedi.
Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2012, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER