ÖNCE ARACA, SONRA İŞYERİNE DALDI!

ÖNCE ARACA, SONRA İŞYERİNE DALDI!

 

 

gundemeregli.com- Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir araç işyerinin içine girerek durabildi. Çarpışmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden araç ta bulunan bir kişi yaralanırken, işyerinde ve araçta ise büyük maddi hasar meydana geldi.

Ereğli ilçesi Bağlık Mahallesi Hatip sokakta tali yoldan gelen araç ile çarpışan özel bir firmaya ait otomobil vatandaşların şaşkın bakışları arasında yol kenarında bulanan işyerinin içine girerek durabildi.

Edinilen bilgilere göre, Ereğli şehir merkezinden Devrek yol ayrımında hareket eden Engin Karal yönetimindeki 34 JE 3006 plakalı özel bir şirkete ait araç, Bağlık mahallesi Hatip sokakta  tali yoldan gelen Muhammet Acar yönetimindeki 67 LE 546 plakalı araç ile kavşakta çarpıştı.

Çarpışmanın da etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Karal hızını alamayarak önce kaldırıma çıktı, ardından köşe başındaki iş yerine daldı. Şans eseri İşyerinde kimsenin olmadığı kazada, araç çevrede bulunan vatandaşların şaşkın bakışları arasında işyerinin demir parmaklıklara çarparak durabildi.

 Görgü tanıklarının ifadesine göre, ölümden dönen sürücü hava yastığının da açılmasıyla kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kazada Karal yönetimindeki aracın içersinde bulunan Zehre Durak  (22)ise yaralandı.

 Olay çevrede bulunan vatandaşlar tarafından 155 Polis hattına ve112 acil servisine bildirildi.  Kısa sürede olay yerine gelerek inceleme yapan Trafik ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Yaralı Zehra Durak ile gelen Ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 Kazaya karışan otomobiller ekipler tarafından çekici yardımıyla kaldırıldı. Ereği Belediyesi İtfaiye ekipleri de kaza sonrasında yolu temizleyerek trafiğe açtı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2012, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER