Osman Zaimoğlu'da Öz Güven Patlaması Var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu; AK Parti ve MHP'min Merkezi ittifak yapacak olmasını, "topunuz gelin fark etmez seçimi biz kazanacağız diyerek değerlendirdi.

Osman Zaimoğlu'da Öz Güven Patlaması Var

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir bütün ve kendi dinamikleriyle girdiği her seçimi kazanacak kabiliyetli bir parti olduğunu  belirten Zaimoğlu  "Açıkçası ben bu olayı tebessümle karşılıyorum." şeklinde konuştu
Osman Zaimoğlu şunları kaydetti;

"Öncelikli olarak 2024 yılının tüm aile bireylerimize, insanlarımıza, ülkemize hayırlar getirmesini; sağlık, sıhhat, afiyet, mutluluk ve başarı getirmesini canı gönülden diliyorum. Yeni yılımızı kutluyorum. Son günlerde seçim yaklaştıkça bazı oluşumlar, bazı etkileşimler ortaya çıkıyor. Bunlardan bir tanesi AK Parti MHP ittifakı. Biz açıkçası gülerek karşılıyoruz bu hadiseyi. Korkunun ecele faydası yok. Ne yaparlarsa yapsınlar. Hiçbir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak Belediye Başkanlığı'nı kazanma gerçeğini ortadan kaldıramayacaklar. Cumhuriyet Halk Partisi kar topundan çığa dönen devasa bir hale geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak belediye seçimlerini ister 5 parti bir araya gelsin, ister 3 parti bir araya gelsin, ister 2 parti bir araya gelsin, tek başına belediye seçimlerini kazanacak güç ve kudrettedir. Cumhuriyet Halk Partisi bir bütün ve kendi dinamikleriyle girdiği her seçimi kazanacak kabiliyetli bir partidir. Açıkçası ben bu olayı tebessümle karşılıyorum. Bizden ne kadar koltuklarını, bizim ne kadar güçlü olduğumuzun aynı zamanda ispatı, tespitidir bu. Yani bunu türkçesiyle çevirirsek bu ittifakı biz tek başımıza Cumhuriyet Halk Partisi'ne yetmiyoruz, öbür taraf da diyor ki biz de yetmiyoruz. Biz bir araya gelirsek belki yeteriz. Kesinlikle yetemezsiniz. Cumhuriyet Halk Partisi dev bir çınardır. Zonguldak’ta birinci partidir. Zonguldak’ta tüm halkın sevdiği, destek olduğu en büyük siyasi partidir ve biz; sadece 6 Ocak'taki ön seçimi bekliyoruz. Orada çıkacak olan adayımız 31 Mart 2024 seçimlerinde belediye başkanı koltuğuna oturacak kişidir. 6 Ocak itibarıyla aday olan kişinin sadece aday kelimesini o gün için kullanıyoruz. 31 Mart’ta Zonguldak Belediye Başkanı olacaktır. O yüzden ben diyorum ki topunuz gelin."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2023, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER