ROMACTED PROJESİ İÇİN İKİNCİ AŞAMA!

ROMACTED PROJESİ İÇİN İKİNCİ AŞAMA!

*Karadeniz Ereğli Belediyesi, Avrupa Birliği/Avrupa Konseyi ROMACTED Projesi’nin ikinci fazı için Ankara’da düzenlenen toplantıda mutabakat metnini imzaladı.

*Belediyeyi temsilen Başkan Yardımcısı Atilla Bulak ve Başkan Danışmanı Nart Bozkurt’un katıldığı toplantıda, imzalanan mutabakat ardından, Ereğli Belediyesi projenin ikinci fazının uygulamasını başlattı. Roman vatandaşların desteklenmesine ilişkin projede toplam 11 belediye görev alıyor.

POSBIYIK: DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Karadeniz Ereğli Belediyesi, Avrupa Birliği-Avrupa Konseyi bünyesinde sürdürülen “Yerel düzeyde iyi yönetişim uygulamalarının yaygınlaştırılması ve Roman vatandaşların güçlendirilmesinin desteklenmesi”ne ilişkin ROMACTED projesinin ikinci aşaması için mutabakat metnini imzaladı. Ankara’da düzenlenen toplantıya belediyeyi temsilen, Başkan Yardımcısı Atilla Bulak ve Başkan Danışmanı Nart Bozkurt katıldı. Türkiye genelinde toplam 11 belediyenin görev aldığı proje çerçevesinde Kdz. Ereğli Belediyesi, İkinci Faz Bölgesel Programı’nın uygulamasını başlatacak.
Proje ortaklığı yapan belediyeler; Akhisar, Canik, Edirne, Kdz Ereğli, Gaziantep, Gömeç, İstanbul Büyükşehir, Konak, Muratlı, Şişli ve Uzunköprü.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Roman vatandaşların desteklenmesine ilişkin projenin Ereğli’de başarıyla devam etmesi için belediyenin, bugüne kadar üzerine düşen sorumlulukları başarıyla yerine getirdiğini belirterek, “bundan sonraki ikinci aşama için de her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER