ŞEHİDİMİZ VAR

ŞEHİDİMİZ VAR

Karadeniz Ereğli’ye bağlı Esenköy Doğumlu Piyade Uzman Çavuş  Kadir Kemik’in Pençe Kilit Operasyon bölgesinde yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını yitirdiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 16 Haziran 2022 tarihinde bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda P. Uzm. Çvş. Kadir Kemik yaralandığını, hastaneye sevk edilen askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 16 Haziran 2022 tarihinde bir üs bölgemize bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Kadir KEMİK yaralanarak derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Karadeniz Ereğli'ye bağlı Esenköy Köyü doğumlu olan Kemik, ailesi ile birlikte İstanbul'da yaşamını sürdürmekteydi.

Şehidimizin cenazesinin bugün ikindi namazını müteakip Pendik 15 Temmuz şehitler caminde yapılacak askeri töreninin ardından Pendik Kavakpınar Koca Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER