ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İÇİN İFTAR PROGRAMI

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı’nca şehit yakınları ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İÇİN İFTAR PROGRAMI

İftar yemeği Ereğli İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde gerçekleştirildi. Kuran okuyan İlçe Müftü Yardımcısı Feyzullah Aran, iftar duası yaptırdı. İftar yemeklerini pişiren Zübeyde Hanım Mesleki Teknik Lisesi Müdürlüğü öğrencileri aynı zamanda yemeklerin servisini de yaptı.
Şehitlerin kıymetli aileleri ile gazilerin katılım sağladığı programa Kaymakam Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akca, Sahil Güvenlik Komutanı Yunus Can Efe, Türkiye Harp Malulü Şehit Yakınları Dernek Başkanı Mehmet Öztürk, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Temel Şahin yanı sıra Kaymakamlık daire müdürleri de katıldı.
SÜRPRİZ YAPTI, KİTAPLARINI HEDİYE ETTİ
Karadeniz Ereğli’de yaşayan Muharip Gazi aynı zamanda yazar Ergün Çakır, ezan okunmadan önce; 2021 yılında yayımlanan “Muharebe Günleri” anı kitabı ile 2023’te yayımlanan ikinci kitabı “Demir Çarık Demir Asa” romanını Kaymakam Yapıcı ve Garnizon Komutanı Uğur’a hediye etti. Sürpriz hediye için Ergün’e teşekkür eden Yapıcı ve Uğur, yazım aşamasında olan yeni kitap için de Ergün’e başarı diledi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER