''Sesimizi duyan yok mu?”

''Sesimizi duyan yok mu?”

Zonguldak’ın Tepebaşı Mahallesi Ömer Seyfettin sokak üzerinde ki kanalizasyon giderleri adeta tehlike saçıyor. Mahalledeki çoğu evin kanalizasyon giderleri bir alana toplanırken, biriken kanalizasyon suları hem büyük çukurların oluşmasına neden oluyor hem de sağlık açısından da çevreye mikrop saçıyor.

Evlerin lağım borularından gelen sular evlerin altında büyük çukurlar oluştururken, evlerin yıkılmasından korkan vatandaşlar Elmas Televizyonu Whatsapp İhbar Hattı’na ulaşarak seslerinin yetkililer tarafından duyulmasını istedi. 
“ZONGULDAK BELEDİYESİ UYUMA VATANDAŞINA SAHİP ÇIK”
Yetkililerden yardım isteyen vatandaşlar; “Bütün evlerin kanalizasyon gideri buraya akıyor. Her yağmur yağdığında burası toprağı içine çekerek daha büyük oyuklara sebebiyet veriyor. 20 kere belediyeye gittik fakat gerek şube müdürleri, gerek belediye başkanı her seferinde not alıp hiçbir faaliyet gerçekleştirmiyor. Akan kanalizasyonun acilen onarılmasını, bakım yapılmasını istiyoruz. Bu kanalizasyon benim değil mahalle halkının. Bir şeyler yapılması için illaki insanların evini pislik mi basması gerekiyor? Zonguldak Belediyesi uyuma vatandaşına sahip çık!” dedi.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER