SEZER´E, UZUN´DAN KÖTÜ HABER

SEZER´E, UZUN´DAN KÖTÜ HABER

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığına aday olduğunu tekrar yineleyen İşadamı Celil Uzun, &[#]8220;Bu saatten sonra Ereğli ilçe kongresi yapılmaz, genel merkezden atama yapılır&[#]8221; dedi.

Uzun Gazetemiz Muhabirine yaptığı açıklamada,  AK Parti Ereğli ilçe Başkanlığı kongresi için alınan erteleme kararının ardından, belirsizliğin sürdürdüğü kongre ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

İl Başkanlığı adaylığını İlk kez Gündem Gazetesine açıklayan İşadamı Celil Uzun, Ereğli ilçe teşkilatı için düşüncelerini de ilk kez Gündem Gazetesine açıkladı.

Ereğli ilçe kongresinin bu saatten sonra yapılacağını düşünmediğini ifade eden Uzun, &[#]8220;Sanıyorum, Genel merkez Adem Öztürk&[#]8217;ün ilçe başkanlığını onaylayacaktır. Ereğli&[#]8217;de bu saatten sonra kongre yapılmayacaktır&[#]8221; dedi.

İl Başkanlığına adaylık konusunda geri adım attığına yönelik söylemleri de eleştiren Uzun şunları söyledi:

&[#]8220; Ben il Başkanlığı görevine talibim olduğumu tekrar yineliyorum. Çalışmalarımı bu doğrultuda gerçekleştiriyorum. Genel merkezle yaptığım görüşmelerde adaylık konusunda bir sorun olmadığı bana söylendi.  Ben il başkanlığına adayım. Bundan da geri dönüşüm yoktur. Arkadaşlarla birlikte çalışmalarımızı yürütüyoruz&[#]8221; dedi.

Bilindiği gibi Ak Parti il kongresinin Mayıs içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. Uzun&[#]8217;un yanı sıra Mevcut il başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;da göreve devam etmek için çalışmalarını yürütüyor.  

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2012, 10:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali Suat Eser
Ali Suat Eser - 12 yıl Önce

Celil Uzun´u kutluyorum, doğru öngörüde bulunmuş. Zaten tek adaylı kongre de seçim maddesine gerek yok. Salt konuşmalar yapılmalı...Merkezin belirleyeceği tek adayla seçime gitmek ,kulağı tersten göstermekten başka bir şey olmaz.

SIRADAKİ HABER