TUTULMAZ MİNİKLERE KARNE DAĞITTI

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, yarıyıl tatiline girmeden önce öğrencilere karnelerini dağıttı. Vali Mustafa Tutulmaz, yaptığı öneride; “Bilgisayarın başına değil kitabın başında oturun.” dedi.

TUTULMAZ MİNİKLERE KARNE DAĞITTI

Eğitim-Öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Zonguldak Fener İlkokulu’nda Vali Mustafa Tutulmaz  düzenlenen törenle birlikte öğrencilere karnelerini dağıttı. 
Karne dağıtım töreninde Vali Mustafa Turulmaz’ın yanı sıra  İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları da hazır bulundu.
Vali Mustafa Tutulmaz, öğrencilere bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini, bilgisayarın başında fazla oturmamalarını tavsiye etti.
Sınıflarda minik öğrencilere seslenen Vali Mustafa Tutulmaz; “Evet çocuklar bugün yarı tatili başlıyor. 15 gün boyunca dinleneceksiniz, uyuyacaksınız ve oynayacaksınız ama dikkat edin. Dışarıda fazla kalmayın, havalar soğuk, kar geliyor.  Kartopu oynayın tabiiki. Akrabalarımızı ziyaret edin. Biraz değişik aktiviteler de yapın. Devamlı bilgisayar başında oturmayın, kitabın başında daha çok oturun anlaştık mı? Tatilin keyfini çıkarın."şeklinde  konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da çocuklara iyi tatil dileklerinde bulundu ve
Vali Mustafa Tutulmaz’a eğitime verdiği desteğinden dolayı teşekkür etti.

VALİ TUTULMAZ MİNİKLERE KARNE DAĞITTI

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER