ULUDÜZ,ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

ULUDÜZ,ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
gundemeregli.com- Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Necat Uludüz, zabıta personelinin belediyenin yüzde 40 yükünü aldığını ifade etti.
Zonguldak Belediyesi&[#]8217;ne bağlı Zabıta Müdürlüğü&[#]8217;nün servis araçları, ruhsat denetimleri, kantin denetimleri gibi çalışmaları sürüyor. Zabıta Müdürü Necat Uludüz de bu çalışmalar hakkında bilgiler vererek şöyle dedi:
&[#]8220;Okulların açılması ile birlikte arkadaşlarımızla beraber denetimlerimiz olacak. Belediye sınırları içinde kömür kalorifer yakıtlarının denetimi de belediye yapacak. Ayın 15&[#]8217;inde denetimlere başlayacağız. Zabıtanın belirli başlı alanlarda çalışmaları var. Şu an itibariyle zabıtamız 2 senedir ruhsat bürosu, hal, servis araçları, minibüs güzergahları da zabıta müdürlüğü bünyesinde çalışıyor. Belediyenin yaklaşık yüzde 40 yükünü zabıta müdürlüğü ekipleri karşılıyor. Yoğun bir seminer ve çalışmalar içinde arkadaşlarımız. Eksikliklerimizi seminerlerle tamamlamaya çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde kantin denetimlerimizi yapıyoruz. Kömür ile ilgili de hazırlıklarımız devam ediyor. Kömürün kalitesinin uygun olmak zorundadır. Vatandaşlarımıza bu konuya dikkat etmelerini istiyoruz.&[#]8221;
Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2012, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER