VELİLER VE ÖĞRENCİLER İSYANDA! KARALARDA DEĞİŞİKLİK OLDU!

VELİLER VE ÖĞRENCİLER İSYANDA! KARALARDA DEĞİŞİKLİK OLDU!

Zonguldak Valiliği’nin merkez ilçe için aldığı, belde ve köylerdeki taşımalı eğitim veren okullar haricindeki diğer okulların Cuma günü eğitime devam edeceği yönündeki karar sonrası ilçeler için kaymakamlıkların karar vereceği açıklanmıştı.
Bunun üzerine Kozlu ve Kilimli kaymakamlıkları tüm okullar için tatil kararı aldı. Bu karar kafaların tamamen karışmasına neden oldu. Vali Mustafa Tutulmaz ile kaymakamların yaptığı görüşme sonrası her iki ilçe kaymakamı kararlarını geri almak zorunda kaldı. Ve tatilin, sadece taşımalı eğitim veren kırsaldaki okulları kapsayacak şekilde düzenlendiğini açıkladılar. Ama olan oldu. İnternet sitelerinde de farklı başlıkların olması kafaların hepten karışmasına neden oldu. 
Öğrenciler ve velileri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile Vali Mustafa Tutulmaz ve kaymakamlara tepki gösterdiler.
Vatandaşlar; “Biz böyle bir şey görmedik. Bir tatil kararı almayı, söz birliği yapmayı bile başaramayan yöneticilerimiz var” diye yazarak tepki gösterdiler.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER