‘’YILMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ’’

‘’YILMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ’’

Zonguldak ili Kilimli ilçesinin AK Parti teşkilatı Başkanı Sedat Demirci, Kilimli-Muslu, Muslu-Filyos, Göbü-Muslu arasındaki tünel çalışmaları halkında bilgi verdi.
Gazetecilere konuşan Demirci, Kilimli-Muslu arasındaki 5.3 kilometre sahil yolu içinde bulunan 2 adet tünel için zemin etüt çalışmalarının başladığını hatırlattı. Filyos ile Göbü arasında 13.8 kilometrelik alanı kapsayan çalışmanın da başladığını ifade eden Demirci şunları kaydetti:
"Hükümetimizin Zonguldak ili ve ilçelerinde yatırımlarına hızlı bir şekilde sürdürmektedir. Halk arasında insanımızı umutsuzluğa düşürecek söylemler gerçeği göstermemektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimi ile biz hangi işimizi yarım bırakmışız ki güzel Zonguldak’ımızı da bu hizmetten mahrum bırakalım. Çünkü Batı Karadeniz sahil yolu Filyos Limanı ile daha da çok büyük bir anlam kazandı. Zonguldak yeraltı zenginlikleri, denizimizden çıkan doğalgaz ve gökyüzüne fırlatılan uydumuz ile hafızalardaki yerini perçinledi. Yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Bizler Zonguldak için buradayız. İnanıyoruz, başaracağız.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER