YOLDA ARTIK BALIK TUTULMAYACAK!

YOLDA ARTIK BALIK TUTULMAYACAK!

gundemeregli.com-

Karayolları Kastamonu 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda yağan şiddetli yağmurlar sonrasında bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Ereğli ilçesinde son zamanlarda bozulan eylemlerin yapılmasına sebep olan Gülüç, Elmatepe mevkiindeki karayollarından Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Son zamanlarda yağışların yoğun geçmesinin ardından harekete geçen Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolları rotmiks (asfalt yama) malzeme ile onarıyor.

Şiddetli yağışlar sonrasında yolların bozulduğuna dikkat çeken yetkililer; Ereğli bu oldukça yağışlı geçti. Geçen kışda bu yollarda kar yağışları sonrasında yama çalışması yaptık. Yapılan çalışmalardan dolayı zaman zaman yollarda çukurlar oluştu. Bazı yollarımız bozuldu. Bizler havaların ısınmasıyla birlikte yama çalışmalarına başladık. Sorumluluk alanımızdaki yollardaki çukurları asfalt yama ile dolduruyoruz dediler.

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, aynı anda bir çok nokta yol çalışması yapıyor. Ekipler bazı bölgelerde trafiği tek taraflı geçit vererek çukurları dolduruyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2012, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER