ZONGULDAK´IN YATIRIMLARI KÜRSÜDE...

ZONGULDAK´IN YATIRIMLARI KÜRSÜDE...
gundemeregli.com-A

                          Ayrıca Zonguldak-Karabük arası demiryolları sinyalizasyonu ve ray hatlarının yenilenme çalışmaları sürdürülmektedir. Ulaşımdaki büyük adımlarımızdan biride Zonguldak Havaalanının aktif hale getirilmesi olmuştur.

               

               

                Yine bizim Hükümetlerimiz döneminde Devrek, Ereğli ve Alaplı ilçelerimizde,  Adalet Sarayı binaları yapılmıştır. Ayrıca Alaplı ilçemiz Hükümet Konağına kavuşmuştur.  Merkezde yine ek adalet sarayı binası yapılacaktır. Ayrıca Beycuma açık cezaevi ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.

               

                Bununla birlikte ilimiz merkezinde Maden Müzesi yapıldı ve önümüzdeki süreçte açılışı yapılacak.

               

                Bülent Ecevit Üniversitemizde öğrenci sayısındaki artış ile beraber sınıf sayısında, öğrenci yurtlarında ve yatak sayılarında da artışlar sağlanmıştır. İlimizde 1000 yataklı öğrenci yurdu bizim hükümetlerimiz döneminde hizmete açılmıştır.

                İlimizde çalışmaları devam eden önemli ve kapsamlı projelerimizden biride Filyos Vadi Projesidir. Sadece Batı Karadeniz Projesi değil, bir dünya projesidir.  Yaklaşık 20 milyar dolarlık bu proje hem özel sektör hem de kamu eliyle hızlı bir şekilde yürütülmektedir.

               

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2013, 07:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 7 yıl Önce

zonguldak tutkunu ben farkli konu gundeme getirmek istiyorum yollar liman hava yolu cevre yolu bunlar agir aksakta olsa uc bes yilda biter insallah. asil mesele yerelde neler yapilabilir fikir jimnastigi yapalim benim cilgin projem zonguldakla kozlu arasindaki tepeyi site ve incivezi denize ilik sudan liman arkasina kadar 500 m denize dolgu yapalim deniz seviyesine inen zonguldak kozlu arasina modern bi sehir kuralim. dolgu yapilan denize de iliksudan liman arkasina kadar bir uctsn diyer uca 100 m genisliginde kanal gerisine 50 m genisliginde kumsal boydan boya 15 km kabinleriyle beraber geri kalan kismini boydan boya yesillendirelim cam agaclari ve degisik agaclarla 15 km boyunca gezi kosu bisiklet yollari yesiller icinde spor alanlari kon feraras salonlari sirali uc bes otel dusunebiliyormusunuz arkada modern sehir onunde de trizme hizmet eden modern sahil vizyonu buyuk yoneticiler bekliyoruz

SIRADAKİ HABER