Ereğli'ye iki bronz madalya kazandırdılar!

Zonguldak ili Ereğli ilçesinde, Karadeniz Ereğli Eskrim Spor Kulübü takımında iki sporcunun, katıldıkları turnuvada başarı yakaladıkları bildirildi.

Ereğli'ye iki bronz madalya kazandırdılar!

Türkiye Eskrim Federasyonu tarafından düzenlenen 15-17 Haziran tarihlerinde düzenlenen ‘U10-U12-U14 Kılıç Açık Turnuvası, Sakarya ilinde gerçekleştirdi. Karadeniz Ereğli Eskrim ve Spor Kulübü Başkanı Murat Ergin, yazılı açıklamasında; turnuva sonunda 2 bronz madalya elde ettiklerini belirtti. Ergin, kulüp sporcuları Acar Dankaz’ın U14 Erkekler Kılıçta, Şükrü Emre Ergin ise U12 Erkekler Kılıç branşında Türkiye 5’incisi olduğunu açıkladı.

Dereceye giren sporculara madalya ve başarı sertifikalarının Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ve TEF Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bilgehan Baydil tarafından verildiğini de ifade eden Ergin, şunları kaydetti:
“Yaşadığımız süreçte alınan tedbirler nedeniyle antrenman yapma sürecimiz kısıtlanmış olsa da, sporcularımız yılmadan çalışmalarına devam ettiler. Sporcularımızı özveri ile yetiştiren Milli Eskrimci ve Milli Hakem Furkan Unutan’ı ve madalya alan sporcularımızı tebrik ederim.’’

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER