Saylar; Başkomutanlık Meydan Savaşı ile eşsiz bir zafer

Saylar; Başkomutanlık Meydan Savaşı ile eşsiz bir zafer

Saylar; Başkomutanlık Meydan Savaşı ile eşsiz bir zafer

KARABÜK - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı dolayısıyla mesajı yayımladı.

Saylar, mesajında, Anadolu topraklarını sonsuza kadar hür ve bağımsız yurt toprağı yapan, milletin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve cumhuriyete hayat veren büyük zaferin 95. yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Başkomutanlık Meydan Savaşı ile eşsiz bir zafer kazanılarak vatan topraklarının kurtarılıp, bağımsızlık ve istiklalden hiçbir zaman vazgeçilemeyeceğini ve Anadolunun sonsuza dek Türk yurdu olduğunun bir kez daha bütün dünyaya ilan edildiğini ifade eden Saylar, şunları kaydetti:

Vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle kanının son damlasına kadar vatanını savunan Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki ordumuzun kazandığı bu şanlı zafer, Türk milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve saldırı karşısında kenetlenerek hiçbir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun birliğinin ve bağımsızlığını elinden almasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur. Bu inançla, yüce milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğrunda kanlarını akıtan şehitlerimize, aramızda olmayan gazilerimize Allahtan rahmet, hayatta olan gazilerimizle şehit ailelerimize de sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

Saylar, Kurban Bayramı mesajında ise, tüm İslam aleminde olduğu gibi Karabükte de birlik ve beraberliği, dostluk ve kardeşliği pekiştiren bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Milletin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramların yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibeleri yerine getirmenin mutluluğunun yaşandığı istisnai günler olduğunu aktaran Saylar, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

Son zamanlarda ülkemizde, çevre ülkelerde ve dünyanın dört bir yanında yaşanan terör olaylarının, akan kan ve gözyaşının durması için yüreklerimizde beslediğimiz umutların bu mübarek günler hatırına gerçeğe dönüşmesi en büyük dua ve temennimizdir. Bayram yakınlıktır, yakınlaşmadır. İdrak etmekte olduğumuz Kurban Bayramının bütün insanlığın kalplerinin birbirine yakınlaşmasına vesile olması yegane ümidimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli halkımızın, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini niyaz ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER