CELİL UZUN TABANIN SESİ OLDU!

CELİL UZUN TABANIN SESİ OLDU!

CELİL UZUN TABANIN SESİ OLDU!

AK Parti eski İl Başkanı ve Alaplı Belediye Başkan Adayı Celil Uzun’un İstanbul seçimleri sonucu ile ilgili yaptığı yorum parti tabanında büyük destek gördü.
Celil Uzun sosyal medyada yaptığı bir paylaşımında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davanın yükünü çeken insanlara artık önem vermesi gerektiğine dikkat çekmiş ve “Her şey daha güzel olacak hayırda şer şerde hayır vardır.” demişti.
İşte Celil Uzun’un o mesajı:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın teşkilatlarımıza ve bu davanın yükünü çeken kişilere artık gerektiği önemi vermesi lazım. Her yapılan atamalarda teşkilatların fikrinin alınması lazım özelikle okullarda hastanelerde ve yardım fonlarının başında bulunana kişilerin atamalarında çok dikkat edilmelidir. Bizim en kötü halimiz bile %45 oy aldığına göre morel bozulacak bir şey yoktur yiğit düştüğü yerden kalkacaktır. Değerli dava arkadaşlarımızın hiç bir kışkırtmaya gelmemesi lazımdır halkımızın verdiği karara saygı duyup daha çok kenetlenip daha çok çalışmalıyız. Her şey daha güzel olacak hayırda şer şerde hayır vardır.”
TABANDAN DESTEK
Celil Uzun’un bu mesajına parti tabanından büyük destek geldi.
Kdz. Ereğli’yi örnek gösteren AK Partililer, AK Parti tabanından gelmeyen birinin Ereğli’de partiyi düşürdüğü durumun da dikkate alınması gerektiğini söylediler ve AK Parti’nin artık özüne dönmesini istediler.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 19:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER