&8220;HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ&8221;

&8220;HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ&8221;

Gerçekleşen genel kurul sonrasında Ereğli&[#]8217;de nezaket ziyaretlerinde bulunan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ile de Hükümet Konağı&[#]8217;ndaki makamında görüştü.
Uçar, beraberinde AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk ve bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiği Çay ile bölgede yapılan hizmet ve yatırımlar üzerinde görüş alış, verişinde bulundu.
Kaymakam Çay&[#]8217;a, İl Yönetim Kurulu üyelerini de tanıtan Uçar, şunları söyledi:
&[#]8220;Kongremizden sonra yeni oluşumda görev alan arkadaşlarımız ve Ereğli İlçe Başkanı arkadaşımız ile birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Tabi, zaman zaman toplantılarda bir araya geliyoruz. Bölgemize, şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Siz bürokrat, biz siyasetçi olarak insanlarımızın daha mutlu ve huzurlu olması için yapılması gereken
neyse onu yapalım diyoruz. Elbette ki, herkes bu duygular içinde görevlerini sürdürüyor. Tabi, yeni yönetim kurulu oluşturduk. Yeni yönetimde yer alan arkadaşlarımız da aynı duygular içerisinde görevlerini yapacaklardır.
Zonguldak merkez ve Ereğli&[#]8217;de yerel ve merkezi yapılması gereken önemli hizmetler var. Bunlardan bazıları başladı, bazıları ise tamamlandı. Yapılanların takip edilmesi, irdelenmesi ve çabuk bitirilmesi konusunda uyum içerisindeyiz. İstişare içersinde olacağımızı da ifade etmiştik. Bunları farklı ortamlarda dile getiriyoruz. Ustalık dönemi diye tabir ettiğimiz dönemde Zonguldak&[#]8217;ta önemli hizmetlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Bu duygularla yola çıktık. Ereğli ayağı da bunlardan bir tanesi ve inşallah yetkili arkadaşlarımız ile birlikte önemli hizmetler yapacağız&[#]8221;
Kaymakam Çay da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerde emeği geçenler teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2012, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER