Candan: “Ekonomik çöküntünün çıkışı üniversitedir

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr Ercan Candan, hafta sonunu bir dizi ziyaretlerde bulunarak geçirdi.

2014 yılında bölgeye yapılan yatırımları

Candan: “Ekonomik çöküntünün çıkışı üniversitedir

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr Ercan Candan, hafta sonunu bir dizi ziyaretlerde bulunarak geçirdi.

2014 yılında bölgeye yapılan yatırımları değerlendirmek üzere hafta sonu Kepez Mahallesinde ve Kavaklık mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Candan’ın konuşmasını sık sık alkışlarla kesildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan; hafta sonu ziyaretlerine Kepez Mahallesi kahve toplantısı ile başladı. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Candan; 2014 yılında bölgeye yapılan yatırımlar için “Bunlar benim asli görevlerim. Ben Milletvekili olmak için değil, bölgemize hizmet getirebilmek için Ankara’ya gittim.”, dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Candan’a Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan tarafından Kepezspor forması hediye edildi..

KARADAĞ VE KARAARSLAN’A ZİYARET

Kepez Mahallesi kahve toplantısının ardından İşadamı Aydın Karadağ’ı ve Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaarslan’ı da ziyaret eden Vekil Candan, Kepez Halkının sorunları hakkında bilgi aldı.

“EKONOMİK ÇÖKÜNTÜNÜN ÇIKIŞI ÜNİVERSİTEDİR”

Vekil Candan kepez ziyaretinin ardından Cumartesi Pazarı esnafı ve ardından Değişim Medya’yı ziyaret etti.

Değişim Medya Sahibi İşadamı Semih Çolak ile gündem konuları hakkında bir süre sohbet eden Candan, burada yaptığı açıklamada, Karadeniz Ereğli´nin kanayan yarası olan ekonominin çöküşüne dur demenin tek yolunun eski hastane yerinin bir üniversite kampüsü olmasıyla çözümleneceğine dikkat çekerek, bu alanın mutlaka üniversite kampüsü olması gerektiğinin altını çizdi.

Bu konuda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüştüğünü belirten Candan, Eski hastane yerinin üniversite kampüsü olması için gerekirse istifa etmeye hazırım dedi.

CANDAN’DAN EREĞLİ’YE FUTBOL SAHASI MÜJDESİ

Kavaklık Mahallesinde tertiplenen kahve toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan; burada yaptığı konuşmada bir vatandaşın sorusu üzerine Ereğli’ye futbol sahası ve yüzme havuzu yapılacağının müjdesini verdi. Candan ayrıca HEMA, Belediye, Subaşı-Çaylıoğlu yolu ve tersaneler hakkında da açıklamalarda bulundu.

CANDAN’DAN HEMA AÇIKLAMASI

HEMA’da çalışan bir vatandaşın sorusu üzerine açıklama yapan Vekil Candan; “Sanırım Ocak ayının sonunda HEMA’nın sözleşmesi fesh ediliyor. Burası ihale ile başka bir işletmeye verilecek. Bu alanda faaliyet gösteren yeni firma HEMA’nın işten çıkarttığı işçileri tekrar geri alacak. Bizlerin ön koşulu bu olacak. 700 işçi tekrar işlerine geri dönecek”, dedi

“BENİ YIPRATMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR”

Yine bir vatandaşın “Ereğli’nin 100 binlik nüfusunu 135 halk otobüsü karşılayamıyor” sorusu üzerine Vekil Candan, bu sorunun muhatabının kendisi olmadığını, belediye olduğunun altını çizerek; Ereğli’deki bazı şer gruplarının kendisini yıpratmak için “Belediyeyi Candan yönetiyor”, şeklinde dedikodular çıkardığını belirtti. Vatandaşın şikayetini Başkan Uysal’a ileteceğini belirten Candan; “Belediye bu konuda üstüne düşeni yapacaktır”, dedi.

SUBAŞI-ÇAYLIOĞLU YOLU

Konuşmasında gelen soru üzerine Subaşı-Armutlucuma-Çaylıoğlu yolu hakkında açıklama yapan Candan; “2015 yılı seçimlerini hemen akabinde, Allah nasip ederse ben tekrar vekil olursam. Bu yolu 2 parça halinde bitireceğim.”, dedi.

Candan, ardından Erdemir Kültür Merkezinde düzenlenen ‘Sazdan Adam’ grubunun sahne gösterine katıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2014, 07:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER