Çaturoğlundan köylere teşekkür ziyaretleri

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 köye ziyaret edip, vatandaşları seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Çaturoğlundan köylere teşekkür ziyaretleri


AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli İlçeBaşkanı Fatih Çakır ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri, 6 köye ziyaret edip,vatandaşları seçimde verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

7 Haziran seçimlerinin ardından Milletvekili Çaturoğlu, İlçeBaşkanı Çakır, Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün ve İlçe Yönetim KuruluÜyeleriyle birlikte; Yeşil Köy, Toyfanlı, Artıklar, Çamlıbel, Üveyikli veKaymaklar Köyüne ziyaret gerçekleştirdi.

Genel seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerine başlayanÇaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır, gittikleri her köyde çok kalabalık vatandaşgrubuyla karşılandılar.


ÇATUROĞLU, “İLKLERE HAZIR OLUN”

Ziyaret programında Milletvekili Çaturoğlu yaptığıkonuşmasında, seçim çalışmalarında seçildikten sonrada bir araya gelme sözüverdiklerini, bunu da gerçekleştirmeye başladıklarını belirterek şunlarısöyledi;

“Bizler seçim ziyaretlerinde imkanlar dahilince sık sıkziyaretler yapacağımıza söz vermiştik. Bizde seçilmemizle birlikte bugün sizlereteşekkür amaçlı ziyaret edip, bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bundan sonradaher fırsatta köylerimizde vatandaşlarla bir araya gelip, istişare ederek buyolumuza devam edeceğiz. Bizler verdiğimiz 1. sözü tutmaya başladık. Geleceğiz dedikve geldik. ilklere hazır olun,  bundansonra sorunları birlikte çözceğiz. Sizler asıl, biz vekiliz. Sizlerin verdiğioyları cebimize koyup da, gidip bir daha gelmemek yok. Her zaman vakit elverdiği sürece bu şekilde aranızda olup, acı ve tatlı günlerinizde yinegeleceğiz. Muhtarlarımızla hep istişareler yapıp, köylerimizin sıkıntılarınıçözeceğiz.

HER KESİMİN MİLLETVEKİLİYİM

13 yıldır AK Parti tek başına iktidardı, halkımız bize yinebüyük oranla teveccüh gösterdi. Ondan dolayı hem sizlere, hem de Türk halkınahuzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tek başımıza iktidar olamasak bile, bizi 10.seçimde de tekrar  açık ara şampiyonyaptınız. Bize oy verenin de, vermeyeninde her kesimin milletvekiliyim. Bundanhiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizim hedefimiz bütün insanların kalbini, gönlünükazanarak partimizi en üst noktada sandıkta verim almasına sebep olmak.sorumluluğumuz büyük.  Durmadan gecegündüz çalışacağız.”

DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ HER YERDE AYNI OLDU

Ziyaret programlarında Milletvekili Çaturoğlu ve İlçeBaşkanı Çakır  gittikleri her yerde aynıtebrik sözleriyle karşılandılar.

Köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş, Çaturoğlu ve Çakır’agüzel bir birlik beraberlik görüntüsü verdiklerini ilettiler.

Muhtarlar ve vatandaşlar bölgelerinde,  bir seçim sonrası  kısa sürede ilk defa teşekkür ziyareti uygulamasınıAK Parti Milletvekilinden ve İlçe Başkanından gördüklerini belirterek, “sizlerinbirlik beraberliği bizleri mutlu eder,  bu tür davranışlarla bölgemizin kazanacağınainanıyoruz. Göstermiş olduğunuz  güzeltablodan ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” sözleriylememnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2015, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER