MİTİNGLER LAVUAR ALANINA TAŞINACAK

MİTİNGLER LAVUAR ALANINA TAŞINACAK
 Zonguldak&[#]8217;ta siyasi parti mitinglerinin Lavuar Alanı&[#]8217;nda yapılması konusunda olumlu sonuçlar gelince fikir birliğine varıldı.
Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, Madenci Anıtı&[#]8217;nda yapılan mitinglerin kent ulaşımı aksatması nedeniyle Lavuar Alanı&[#]8217;nda yapılması yönünde fikir birliğine varıldığını belirtti. Sezgin, açıklamasında bu fikir birliğini Vali ve Belediye Başkanı&[#]8217;na da ileteceklerini sözlerine ekleyerek şöyle dedi:
&[#]8220;Madenci Anıtı önünde düzenlenen mitinglerin kent ulaşımını olumsuz yönde etkilediği göz önünde bulundurularak, bu alanda miting düzenlemelerinin yapılmaması konusunda çağrıda bulunma kararı alınmıştır. Lavuar Alanı&[#]8217;nın festival kapsamında konserlerin düzenlendiği bölümünün &[#]8216;Lavuar Alanı Projesi&[#]8217; gerçekleştirilinceye kadar siyasi partilerimizin düzenleyecekleri mitingler için kullanılmasının mümkün olduğu düşünülmektedir. Bu alanda gerçekleştirilecek proje içerisinde yer alacak meydan düzenlemeleri de daha sonra bu ihtiyaca cevap verebilecektir. Ziyaretler gerçekleştirerek konuyu görüştüğümüz siyasi partilerimizden bu konuda olumlu görüşler geldi. Siyasi partilerimizin yanında girişimimiz tüm kesimlerden destek gördü ve desteklendiği bize iletildi. Bu konuda sağlanan fikir birliğini Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Vali Erol Ayyıldız&[#]8217;a da ileteceğiz.&[#]8221;
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2012, 06:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER