AKRABAYA BAK?

AKRABAYA BAK?
gundemeregli.com- Zonguldak´ta 40 gün önce  ölen çiftin bankadaki parasını, nüfus cüzdanında sahtecilik yaparak çekmek isteyen akrabaları polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Karaelmas Mahallesi´nde yaklaşık 40 gün ölen ve çocukları olmayan Galip (71) ve Münevver Kaya (76) çiftinin evlerinde temizlik yapan akrabaları Refik (55) ve eşi Cahide U. (48), çiftin nüfus cüzdanı ile içinde 2 bin lira para bulunan banka cüzdanını buldu.
Çift, hesaptaki parayı çekebilmek için Galip Kaya´nın nüfus cüzdanına kendi fotoğrafını yapıştırarak ilgili banka şubesine gitti. Durumdan şüphelenen banka görevlisi, nüfus cüzdanı ve hesap cüzdanıyla banka müdürünün odasına
gitti. Bir süre bekledikten sonra panikleyen Refik ve Cahide U., parayı almadan bankadan ayrıldı. Banka görevlilerinin haber verdiği polis ekipleri güvenlik kamerasından yola çıkarak Refik ve Cahide U. çiftini gözaltına aldı. Zanlı çift, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Öte yandan 40 gün önce evlerinde ölü bulunan çiftin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu´na gönderilen örneklerin sonucu bekleniyor.
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2012, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER