Anadolu Hastanesi ile protokol imzaladı

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi, Erdemir çalışanlarının faydalanacağı sağlık hizmetine daha imza attı.

Anadolu Hastanesi ile protokol imzaladı

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi, Erdemir çalışanlarının faydalanacağı sağlık hizmetine daha imza attı.

İlçedeki Ereğli Özel Anadolu Hastanesi ile imzalanan protokol kapsamında Erdemir çalışanları, eş ve çocukları ile bakmakla yükümlü oldukları anne ve babalarından oluşan birinci derece yakınları, hastane hizmetlerinden özel statüde faydalanabilecek.

Hastane Genel Müdürü Şahin Elçi, Kalite direktörü Emine Çınar Konak ve Anlaşmalı Kurumlar temsilcisi Bora Çetinkaya ile birlikte Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli şubesini Ziyaret ederek Başkan Odabaş ile görüştü.

Başkan Odabaş, ziyarette yaptığı konuşmada, daha önce de ilçedeki bazı sağlık kuruluşları ile anlaşma imzaladıklarını hatırlatarak, şunları söyledi.

“Özel Echomar Hastanesi ile başlayan sağlık hizmeti anlaşmamızı, Erdal Özsoy Diş Kliniği, Avrupa Göz ile sürdürdük. Bugün de Ereğli Özel Anadolu Hastanesi ile sürdürüyoruz.

Bu kapsamda, imza altına aldığımız anlaşmayla Özel Ereğli Anadolu Hastanesi’nden üyelerimiz ve Erdemir çalışanları ile birinci derece yakınları faydalanabilecek. Her insanın sağlıklı olması dileğimi sunarken, sağlığın korunmasında birinci derece destekçi olan hastanelerimizle yaptığımız anlaşmanın da hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Hastane Genel Müdürü Elçi de, yapılan anlaşmadan memnunluk duyduklarını ifade ederek. “Halkımıza sağlık hizmetini en iyi şekilde verme gayretinde olduğumuz hastanemizde, Erdemir çalışanlarına da ayrı hizmet vermekten memnunluk duyacağız” dedi.

Odabaş ile Elçi’nin protokolü imzaladığı ziyarette, Sendika Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen’de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2014, 06:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER