ANAHTAR TESLİMİ EVLER, ADAKOĞLU´DAN...

ANAHTAR TESLİMİ EVLER, ADAKOĞLU´DAN...

gundemeregli.com-

Yaptığı inşaatlarla yeni yaşam alanları oluşturan Adakoğlu, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

500 KONUTU TESLİM ETTİK

Kdz. Ereğli ekonomisine önemli katkılarda bulunan ve 50 kişiye istihdam sağlayan Adakoğlu, bugüne kadar en az 500 konutu anahtar teslimi müşterilerine verdiklerini kaydederek şunları söyledi:

RUHSAT GECİKİYOR

Tabii inşaat ruhsatı almak biraz zaman alıyor. Bürokrasi engeli olduğunu söyleyebiliriz. Bizim istediğimiz belediyenin inşaat ruhsatı konusunda firmalara destek olması.

BELİRSİZLİK VAR:

Bu belersizliğin giderilmesi her alanda olduğu gibi inşaat alanına da önemli katkılarda bulunur.

KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ



SİTE EN BÜYÜK HEDEFİMİZ

Biz 500 civarında konut yapan firma olarak uygun bir arazi bulursak, hedefimiz en az 400 konutluk site kurmak. Bunu sosyal donatılarla desteklemek. Her sektörde olduğu gibi inşaat sektöründe de zaman zaman sıkıntılar hep olmuştur. Biz ayağını yorganına göre uzatanlardanız. Bunu uygulayabildikten sonra diğer sıkıntılarında kendiliğinden çözümlenebildiğini düşünüyorum. İnşaat sektörü şu an geleceğe yatırım yapmak isteyenlerin ilk tercihi konumuna gelmiş bulunmakta. Bunda bankaların kredi faizlerini düşürmüş olması büyük etken. Diğer etkende ekonomik kriz nedeniyle emlak fiyatlarında bir düşüş olması. Bütün bunların inşaat sektörünü biraz canlandırdığını düşünüyorum. Yapıcı firmanın geçmişteki icraatlarına bakıp araştırsınlar. Bir kere karar versinler.´

Bu sektörde İli Ağaoğlu güzel bir öncü Güzel ve has projeler yapıyor. Bizde bu projeleri gördükçe seviniyoruz.

ÖZGEÇMİŞ

3 Ağustos 1962 yılında Kdz. Ereğli ilçesinde dünyaya gelen Adakoğlu İnşaat Sahibi Selami Adakoğlu, 1986 yılında TED kolejinden mezun oldu. İngilizce İhtisas Fakültesi ardından Ziraat Bankası Bankacılık okulunda okuyan Adakoğlu, Uzun yıllar bankacılık yaptıktan sonra 2001 yılında istifa ederek inşaat işine yöneldi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2012, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER