BİOTA LABAROTUARLARI , BİOXCİN ŞAMPUAN VE BİODER

Bioxcin ve Bioder markalarının sahibi Cihat Dündar yakaladığı başarı ile adını tüm dünyaya duyurdu. Bir Türk markası olarak Bioxcin, Amerika Birleşik Devletlerinde dahi eczane raflarında yerini aldı.

BİOTA LABAROTUARLARI , BİOXCİN ŞAMPUAN VE BİODER

Bioxcin Şampuan Başarı Hikayesi

Bioxcin şampuan ve saç bakım ürünleri ve Bioder tüy giderici cilt bakım serisi ürünlerini bilmeyen yoktur. Oysa bu ürünlerin ortaya çıkış serüvenini ve başarı hikayesini çok az kişi bilir. ve ürünleri Biota Laboratuarları tarafından üretilmekte ve pazarlanmaktadır. %100 Türk sermayeli olan şirket hem ihracat hem de uluslar arası markalaşma alanında Türkiye&[#]8217;nin gurur kaynağı olarak yükselişine devam etmekte.  

Firma sahibi Cihat Dündar isimli , Almanya &[#]8216;da yaşayan ve orada eğitim almış bir genç yatırımcımız. Bioxcinİlk olarak Bioder tüy giderici ürünlerin üretimi ile ilgili girişimde bulunan Cihat Bey, yatırımını Türkiye&[#]8217;de yapmaya karar veriyor ve kendisinin de söylediği gibi en doğru karar olarak tüm ar-ge ve klinik test işlemlerini akademik uzman eczacılarla yapıyor. Tüm servetini bu işe yatıran Cihat Bey &[#]8220;başarılı olamasak Almanya&[#]8217;ya dönüş bileti alacak kadar dahi param kalmamıştı&[#]8221; diyor.  Bioder kısa sürede büyük başarı yakalayınca, uzun araştırmalar sonucu ortaya çıkan Bioxcin ürünleri de pazarda çok hızlı ve büyük bir başarı yakalıyor.  Ürünler eczacı profesörler ve eczacılık fakülteleri ile beraber geliştirilince de satış noktası olarak eczaneler seçiliyor.

Aradan geçen zamanla beraber Bioxcin ve Bioder ürünleri  başta  ABD olmak üzere , Avrupa&[#]8217;da ve bir çok gelişmiş dünya ülkesinde de satışa sunuluyor.  Cihat Dündar kendisine yeni hedef olarak , marka değeri olan  bir Fransız kozmetik firmasını şirket bünyesine katmak olarak seçmiş.

Bioxcin şampuan ve saç serumları, klinik olarak kanıtlanmış etkisi ile saç kayıplarını önlemekte ve zayıflayan saç köklerini  besleyerek  dökülmenin durdurulmasında en etkili ürünlerden biri olarak kendini gösteriyor. Bunun yanında mevcut saçların daha canlı hale gelmesini sağladığı için, saçlarının canlılığını ve sağlığını korumak isteyen kişiler için de, hiçbir sorunları olmasa bile Bioxcin kullanmaları öneriliyor.  Kullananların yorumlarına bakıldığında tüm ürünler büyük bir memnuniyet ve başarı oranına sahip görünüyor.

Bioxcin Forte şampuan daha yüksek etken madde içeren formül olarak üretilirken, Bioxcin Genesis şampuanlar , güçlendirilmiş bitkisel formül özelliğindeler, Bioxcin Femina şampuanlar  ise kadınlara has dökülme problemlerinde kullanılmak üzere tasarlanmışlar. Özellikle hamilelik sonrası saç dökülmelerinde etkili olan şampuanları dahi mevcut.

Günümüzde Amazon.com , hatta e-bay sitesinde dahi Bioxcin ürünlerini bulup tüm dünyadan sipariş vermek mümkün.  Ülkemizde ise Bioxcin ürünleri  eczane ve bazı önemli internet sitelerinde satılmakta.   

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2013, 15:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zafer Orhun
Zafer Orhun - 6 yıl Önce

Yıllardır Bioxcin şampuanı kullayordum..İsim yabancı olduğu ićin araştırdığımda bir Türk ismini duyunca çok sevindim..Başarılar dilerim.

Sıdıka Özkaya
Sıdıka Özkaya - 5 yıl Önce

Öncelikle türk malı olması beni çok mutlu etti ben gençliğinde saç dökülmesi nedeniyle bioxcin serum kullandım
Çok memnun kaldım
Şimdi şampuanını kullanmaya başladım
Mükemmel mükemmel

DOGAN
DOGAN - 2 yıl Önce

ÜRÜNLERINIZ HER BİREYE UYGUNMU NASIL OLUYORDA GENETIGI FARKILI INSANLARA FAYDA VERIYOR SAÇ LARI KORUYOR ARTIRIYOR

SIRADAKİ HABER