Bölgenin En Büyük ve En Modern Hastanesi Hizmete başladı

Kdz. Ereğli’de Akıllı bina olarak adlandırılan, Bölgenin en büyük,En modern Hastanesi yeni yerinde sağlık hizmeti vermeye başladı.

Bölgenin En Büyük ve En Modern Hastanesi Hizmete başladı


Kdz. Ereğli’de Akıllı bina olarak adlandırılan, Bölgenin en büyük,En modern Hastanesi yeni yerinde sağlık hizmeti vermeye başladı.

20 Haziran 2011 tarihinde ihalesi yapılıp,18 Ağustos 2011 tarihinde sözleşmesi imzalanarak 60 milyon TL’ye mal olan 350 yatak kapasiteli Yeni Ereğli Devlet Hastanesi Kdz. Ereğli Kaynarca Konutları mevkisindeki yeni yerinde Hastalara sağlık hizmeti vermeye başladı.Bölgenin en yeni, en modern hastanesi olarak gösterilen Ereğli Devlet Hastanesi, Akıllı Hastane olarak en son teknolojik malzemelerle donanımlı sağlık hizmeti verecek ,110 yıldan bu yana Eski binasında hizmet veren Ereğli Devlet Hastanesi son sağlık hizmetini 27 Eylül Cumartesi günü verdi.29 Eylül Pazartesi (Bugün)’den itibaren yeni yerinde hizmet veren Ereğli Devlet Hastanesi ilk acil hizmetini 28 Eylül Pazar günü verdi. 26 Eylül Cuma günü yeni Hastanede incelemelerde bulunan Zonguldak Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren Hastane Başhekimi Op Dr. Muharrem Erdem’den bilgi aldı.

350 yataklı Devlet Hastanesi’nde 29 Eylül Pazartesi (Bugün)’den itibaren poliklinik hizmetinin verilmeye başlandığını belirten Eren, Yeni yapılan Hastane binasının teslim alındığını ve taşınma Süreci’nin yavaş yavaş tamamlandığını söyledi.

“YENİ HASTANEMİZDE HİZMET VERMEYE BAŞLADIK”

28 Eylül 2014 Pazar günü itibariyle Eski Hastane binasında hiçbir birimde sağlık hizmeti verilmeyeceğini belirten Eren şunları söyledi; “Poliklinik hizmetlerimiz 29 Eylül 2014 Pazartesi günü(bugün) yeni binamızda başladı. Acil Servis Hizmetlerimiz son olarak 27 Eylül 2014 Cumartesi günü mevcut eski binamızda hizmet verdi.28 Eylül 2014 Pazar günü ise saat 09.00’ dan itibaren yeni Hastanemiz Acil Servisinde hizmet verilmeye başlandı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2014, 10:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

DUPLE YOLU KAVŞAĞI OLMAYAN YOLU TEK ŞERİTLİ
MICIR OLAN HASTANEMİZ HAYIRLI OLSUN .

SIRADAKİ HABER