Demirtaş,köylü pazarını ziyaret etti.

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Ereğli’de Pazartesi ve Cuma günleri kurulan köylü pazarında bahçe mahsulünü satan köylülerden destek istedi.

Demirtaş,köylü pazarını ziyaret etti.
CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Ereğli’de Pazartesi ve Cuma günleri kurulan köylü pazarında bahçe mahsulünü satan köylülerden destek istedi.

Demirtaş, beraberinde Kdz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, CHP Kadın Kolları üyeleri ve partililerle birlikte Ereğli Köylü Pazarı’nda bahçe mahsulünü satmak üzere gelen köylü bayanlardan destek istedi.

Kendisinin Ereğli’nin Ballıca köyünden olduğunu belirterek, çocukluğunda annesiyle birlikte bahçelerinde sebze yetiştirdiğini belirten Demirtaş, “CHP olarak sizin için çok sayıda projelerimiz var, bu projelerin gerçekleşmesi için bize destek verin” dedi.

Demirtaş’a yakın ilgi gösteren köylü pazarındaki hanımlar da, “Sizi tanıyoruz ve destekliyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Seçildikten sonra da bizi unutmayın” ifadelerini kullandı.

Demirtaş, ziyaretini değerlendirirken ise şunları söyledi:

“Ereğli Köylü pazarında emekçi kadınlarımız, askerdeki çocuklarına harçlık göndermek, okullardaki çocuklarının eğitimini sağlamak ve aile bütçelerine katkıda bulunmak için bahçelerinde yetiştirdikleri ürünleri satmak suretiyle ekonomiye katkı sağlıyor. Büyük bölümü emekli eşi, asgari ücretli annelerinden oluşuyor.

CHP’nin programında hem tarıma, hem emeklilere, hem asgari ücretlilere, hem de işsizlere yönelik projeler var. Emeklilerimiz ve asgari ücretlimizin yaşam koşullarını iyileştirerek, işsizlerimiz için iş bularak burada ticaretini yapan köylülerimizi rahatlatacağız. Biz şunun bunun için değil, onlar için varız. Çalışan, üreten, hakça paylaşan bir Türkiye istiyoruz. Yaşanacak bir Türkiye’yi onlar için kuracağız.

Ereğli’nin her tarafında olduğu gibi Köylü pazarımızda da sıcak bir ilgiyle karşılandık. Partimize halkın teveccühünün her geçen gün arttığını gözlemliyoruz. İnşallah 8 Haziran’dan sonra da onlarla birlikte olacağız. Ben bu vesileyle, köylü ablalarımız, annelerimizden bana gösterdikleri yakın ilgi dolayısıyla teşekkür ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER