DERNEKTEN FUHUŞ TEPKİSİ

DERNEKTEN FUHUŞ TEPKİSİ

gundemeregli.com-Kdz Ereğli Gazeteciler Derneği Ereğli Kent konseyi tarafından görüşülmesi amacıyla gündeme alınan fuhuşla ilgili maddeye tepki gösterdi.

Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay düzenlediği basın toplantısında, Kent Konseyinin gündem maddelerini ele aldı.

Bizler ve bu bölgede halkına sorumluluk taşıyan diğer kurumlar, iç sorunlarımızı aile sorumluluğu ciddiyeti içinde ele almak konumundayız,

fuhuş,

Değerli Ereğlili hemşerilerimiz;

Karadeniz Ereğli her tür krizi atlatır ama eğer bu tür bir toplantı sonucunda, yaygın basına çıkacak haberlerden sonra, telafisi mümkün olmayan, sarılması olanaksız yaralar ortaya çıkması muhtemeldir.

Bizler aşağıda imzaları bulunan kuruluşlar olarak, sorunun başka mezralarda, başka ad altında, daha demokratik ve halk kesimleri tarafından kabullenilecek platformda gerçekleşmesi inancındayız.

Kaldı ki, Zonguldak Kent Konseyi bu güne kadar Ereğli güncellerini dahi kendi içinde ele almazken, Kent Konseyi başkanının böyle bir kararı almasında kimler ne adına karar vermiştir? Merak ediyor, yapılacak toplantı sonrası tüm Ereğli kadınlarının rencide edilecek bir tutumla karşılaşacağı inancıyla, başka bir tarih, başka bir adla Ereğli gündeminin masaya yatırılmasını talep ediyoruz.

Aksi halde, ileride yaşanacak toplumsal travmanın tek sorumlusu Ereğli Kent Konseyi olacaktır.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2013, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER