DOYUMSUZ HADİS PROGRAMI

DOYUMSUZ HADİS PROGRAMI

gundemeregli.com- K.d.z Ereğli Müftülüğü tarafından Kocaali Mahallesi merkez camisinde &[#]8220;Ezbere Hadis Okuma ve Değerlendirme Programı&[#]8221; düzenlendi.

29 Mart Perşembe akşamı merkez cami&[#]8217;nde akşam namazı ile yatsı namazı arasında yapılan programa halk büyük ilgi gösterdi.

Camii&[#]8217;de &[#]8220;Ezbere Hadis Okuma ve Değerlendirme Programı&[#]8221;na her yaş grubundan 20 kişi, 20 Hadisi metin ve mealleriyle birlikte ezbere okudu. Programa K.d.z Ereğli Müftülüğü Murakıbı Ramazan Duman, Kocaali Mahallesi Merkez Camii İmam-Hatibi Fatih Akkaya, Ahmetçikler Mahallesi Merkez Camii İmam-Hatibi Ali Akkaya ve Ömer Akkaya katıldı.

Ezbere okunan hadislerin açıklamasını K.d.z Ereğli Müftülüğü Murakıbı Ramazan Duman yaptı. Kocaali mahallesi merkez Camii İmam-Hatibi Fatih Akkaya yaptığı konuşmada; Mahallede 18. Gerçekleşen programa ilginin beklenenin üzerinde olduğunu belirterek, &[#]8220;Öğrencilerle beraber hadis sunumu gerçekleştirdik. Buradaki amacımız peygamber efendimizin hadislerini öğretmek ve ben bu akşam buraya katılan tüm vatandaşımıza teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Programdan sonra davetlilere kurabiye ve meyve suyu ikramı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2012, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER